- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #40 üzenetére
nézd, ez is része az új fw-nek. ettől függetlenül nem akarták még kiadni ezt a verziót, csak valaki feltolta netre.
-
plus44
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #27 üzenetére
Mint látod, nem kis feladatról van szó, továbbá én egy szóval sem mondtam, hogy mennyi idő csak azt, hogy az elején igen döcögősen indult a dolog, de jön majd a 3g verzió, itt az új szoft., tehát halad a dolog.
-
Murderer69
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #27 üzenetére
talán azért mert nem csak egy natur bug fix anál egy kicsit töbről szól ez az egész....
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #24 üzenetére
nekem mondjuk az újak jobban tetszenek. bár az lenne a legjobb, ha skinezhető lenne ez (is).
amúgy nekem is most nézem, hogy 1970-es sms-eim vannak -
nice2know_u
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #22 üzenetére
Te melyik verziót raktad fel egyébként? JW linkelt egy újabb fw-t aminek a verziószáma 0.9.3.7 de tulajdonképpen újabb mint ez az 1.0.0.1
Amúgy én úgy vagyok vele hogy inkább készüljön tovább, és legyen jó, mint hogy minden második héten kijöjjön egy javítás, mert az nagyon idegesítő tud lenni ha állandóan installálgatni kell.
- kontakt backup valószínűleg nem így lesz megoldva, nekem ideiglenes megoldásnak tűnik
- a képek beolvasása, meg a képnézegető gyorsabb lett a JW-féle verzióban
- stopper valószínűleg nincs felskinezve igen, mint ahogy még jópár dolog nem lett kicserélve (régi UI design elemek)
- ki/bekapcsoló gombok? ezen nem tudom pontosan mit értesz
- igen sajna a gyorstárcsázás beállítása teljesen manuális... reméljük rájönnek és javítják
- nálam az SMSeket gond nélkül importálta a megfelelő dátummal és mindegyiket csak egy példányban
- fényképező beállításai valóban nem elérhetőek mostItt van még egy rövid changelog a 0.9.3.7-ről: http://www.meizume.com/m8-firmware/10135-new-leak-fw-1-0-0-1-a.html#post104802
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest