Hirdetés
Hirdetés
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ennek elődje volt az E6400-as. Mai napig használatban van, kamerarendszert, biztonságtechnikai dolgokat, hálózati eszközöket programoztam rajta, most havernál van okosház rendszer programozásra. Akksit meg valami kínait vettem hozzá 10eft volt sok éve ilyen bazi vastag 12 cellás, 3-4 órát bír vele igaz dögnehéz. Win10-et viszi 2x2Gb rammal, noname ssd-vel. Ezen még nincs hámlós gumi, jobban össze van rakva.
-
Tothgera30
Ármester
Párom egy E6430-ast birtokol szinte új kora óta. Kapott HD+ kijelzőt, backlit key-t, i7 3632QM-et, 16Gb RAM-ot, 512Gb SSD-t és 1Tb HDD-t. Állapotra mint az új, évente takarítva és pasztázva van a hűtése (bár szinte soha nem poros). Egyetlen negatívuma hogy a zsanérokat lassan cserélni kellene, mert egy cm-es holtjátéka van, ha a kijelző tetejénél vizsgálom. Ez még az örökkévalóságnak készült.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tamás88
őstag
Már épp írni akartam, hogy érdemes rá Linuxot feltenni, erre látom, hogy azt is raktál fel. Annyi, hogy ha valami nem működik, akkor érdemes egy másik Linuxot (pl. Ubuntut) feltenni, mert abból is van jó sok változat belőle. Jó használatot kívánok hozzá.
-
GreatL
őstag
Az a baj egy ilyennel hogy tök jó receptezni, de receptezni meg egy mobil is megfelelő a konyhába az asztalra, bármilyen régi is.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Tamás88
őstag
Akkor már inkább tablet, mert azon sokkal nagyobbak a betűk, és azokat messzebbről is lehet látni. Igazából ezek inkább életciklus kitolásra jók, de arra nagyon is.
-
angyalpc2
aktív tag
Ugyan itt T420 i7 2640M 2x8GB
örök élet, kivétel az akku
Ivvy hackeléssel elvileg bele menne i7 3632QM de nem csinálom már meg.[ Szerkesztve ]
-
angyalpc2
aktív tag
i7-2630QM csak 1333MHz-t támogat
1600Mhz csak 2720QM és felette van 2760QM 2820QM 2860QM 45W és 2920XM 2960XM
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_processors#Sandy_Bridge-M
Kifejezetten nem érsz vele semmit, program függő, hogy érdemi sebesség javulást is láss.
A magasabb processzor órejel és a 8MB cache többet ér, cserébe fűt mint a kazán. -
Nekem a 6410-es van, már használtan vettem innen a HA-ról (2014. szeptemberében, és már akkor 3 éves volt), azóta is hibátlan.
i5 m520, 8GB RAM, szépen ketyeg, de alapvetően zene és film a kihasználtsága.
Oké, kapott ssd-t, ez azért jót tett neki.
Nyaraláskor szoktuk még vinni, hogy legyen valami nem-telefon lehetőségünk programok vadászására.
És (persze) Linux Mint21 van rajta.
És az akku bírja még kb. 1 órát![ Szerkesztve ]
B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF
-
kenwood
veterán
A 4-5 genes uzleti gepek 20-nal kezdodnek.
Ezekkel a haldoklo dinokkal mar kar foglalkozni. Meg kell hirdetni alkatresznek.
Ha szerencsed van, valakinek pont kell az alaplap, vagy a kijelzo,es egy klasszisokkal jobb,korszerubb gepnek kb. a fele meg is van belole.Igaz, ez mar joval tobb,
Nemreg lottem ocsemnek HP 840 G5-ot 50k-ert ujszeru allapotban.
(i5-8250u, 16GB DDR4, 256 Nvme, magyar vilagito billentyu, FHD kijelzo).
Ok, az nagyon jo vasar volt, most biztos nem hirdet senki annyiert
Viszont kis esztitikai hiba,feherfolt,kulfoldi billentyuzet belefer, akkor nem sokkal tobbert van most is par darab.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Pont most próbálkozik az egyik fórumozó a Linux kezdők topikban Double Commanderen beállítani a Samba megosztást, valamiért neki sem látja. [link] Szintén Linux Mintje van. A fájlkezelőjében megjelenik a megosztás, de a Double Commander nem akarja sehogy sem látni...
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 5 2600
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6950 XT
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen