- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Értem én, csak arra gondoltam, hogy ahelyett, hogy egy külön karkötőt hordjak (amit 1. én pölö nem szoktam 2. ha szokásom lenne, biztos lenne egy olyanom, amit nem szeretnék erre lecserélni
), lehetne "beépíteni" és mondjuk kaphatna egy sima óra is egy BT-s rezgős funkciót (tehát aminek az elsődleges funkciója, hogy óra, nem pedig az, hogy BT-s rezgős karperec).
Legalábbis én örülnék. Jóideje a telómat használom zenelejátszónak, ergo ha utcán vagyok, akkor mindenképpen hallom, ha hívnak, de régebben - illetve sok ismerősömnél még mindig - kemény gond volt, hogy ha zajosabb helyen vagyok/éppen nem figyelek, akkor elmulasztok dolgokat. Én speckó tudnék örülni, ha az órám belémcsípne, amikor kell, a mobil meg lehet lenémítva zakózseb alján, vagy táskában bent, ha olyan a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest