- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Jól, bár kicsit máshogy, mint az amit eddig használtam, egy kicsit szokni kell. Valahogy kevesebb a magas... lehet azért mert zárt.
Meg egy kicsit "büdi", de remélem idővel elmúlik.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
NomadND1
senior tag
Ezek is biztosan jók valamire
-
gergejly
aktív tag
Az érdekelne milyen bitrátát tudnak feldolgozni blútúszon. A zajszűrősnél ott van, de a másik kettő mit tud?
Azoknál lossless audióval nem is érdemes próbálkozni, mi?Valahogy úgy képzelem el, hogy a legkisebb legfeljebb mp3 nak megfelelő adatfolyammal birkózik meg.
-
Den Hadnagy
senior tag
Nekem van. Nem szól rosszul, de nekem nem túl kényelmes, jobban bejönne egy full agybadugós kiadás. Nagyon igényes kivitelezés, kis súly, jó akksi. Kellemes ketyere, de nekem pl. egy Piston 3 után vékony a hangja (tudom, a Piston kissé V karakterű, de akkor is).
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
törölt tag
Olyan kérdésem volna, hogy melyik típust tudnátok ajánlani, ami egyszerre kommunikál ps4 pro-val és iPhone6-al is bluetooth-n keresztül?
-
total90
veterán
Wireless NC nekem nem ment iPhonnal😒 Láttak egymást, csatlakoztak is, de a zenét nem vitte át...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
villamos
őstag
Én a Lidl -ben vettem egy ilyet 8500 -ért.
Igaz, utolsó darab volt. Előfordulnak néha jó cuccok, csak a hozzáférés ilyen esetleges...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Fejvadi
nagyúr
Most rendeltem egy Meizu EP51 Wireless Sports earhud Bluetooth earphone-t. Meglátjuk milyen lesz. Sokan dicsérik.
Köszi a tesztet.
-
Eugene Roe
őstag
A 2. mondat kicsit erősre sikeredett :-D
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
vicze
félisten
válasz
szentkuti11 #2 üzenetére
Eddig csak nagyon nagyon jókat olvastam a LDAC-ról, agyon úgy látszik, hogy végre tényleg alternatíva lehet a vezeték mellé, minimális minőség romlás mellett.
Már csak az kéne, hogy ne 40e legyen a LDAC BT cserekábel a fülesemhez.Amúgy úgy olvasgatom, hogy az MDR-1000X-ben már Bose szintű a zajszűrés, abból nem kértek egy teszt példányt?
Ha tényleg tudja akkor az simán megéri a felárat a MDR-100ABN-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Nekem egy mdr xb950bt-m van. Ez eszeméletlenül jól szól csak hiányzik belőle az aktív zajszűrés.
-
szentkuti11
addikt
Teljes nyugalomban sajnos nem volt erre lehetőség, szóval nem fogalmaznék meg konkrét véleményt ezzel kapcsolatban, LDAC vs. kábeles összekóstolást tudtam egy fokkal hosszabban végezni Xperia X-szel, ott már nem hallottam komoly különbséget, ami elég durva, hiszen az X elég jól szól.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
MDR-100ABN esetében nem próbálkoztatok egy AptX vs. LDAC-kal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Már 20 ezer forint alatt is lehet jól összerakott vezeték nélküli fejhallgatót venni, de egy igazi csúcsmodellért még mindig jóval többet kell fizetni.
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation - Jön a következő State of Play
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest