- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
" de azért szerintem ennyi pénzért simán elvárható a csúcsminőség MINDEN szempontból. A svájci óra sem azért drága mert svájci, hanem mert minőségi."
Ellentmondasz magadnak.
A Vertunál nem csak a terméket fizeted ki, hanem kapsz mellé egy elég komoly szolgáltatást is: Vertu Concierge, Vertu Life, Vertu Certainty
A csomagolás, körítés sem iphone szint.
-
g0n21
senior tag
Titán, zafír, és bőr. Ezek más áru anyagok, mint az üveg, alu, és műanyag. És kis mennyiségben drágább gyártatni, mint nagyban (az iPhone pedig nem 10000-es évi darabszámban készül). Sőt, manufaktúra, tehát más a szisztéma, mint az almánál.
Nem a dollár - euro árfolyamkülönbséget kell figyelembe vedd, ne őrülj meg.
legalább 2x annyi az előállítási költsége, ha nem jóval több, mint az emlegetett iPhone-nak.
A csúcshardverről annyit, hogy nagyrészt, akik megveszik nem a csúcshardverre koncentrálnak. Akik igen, azok vesznek iP5S/HTCOne/Nokia1020-at.
Ez egy rétegtelefon, ahol a ritkaság, és a tényleg prémium anyaghasználat és összeszerelés az első számú. Az, hogy emellett egy korrekt HW van benne, az csak öröm, lehet, hogy a Vertu saját UI-ja nem is annyira eszi meg a hw-t. BTW nekem tetszik. -
PR0JECTNR56
addikt
Gondolom megoldható lenne a csúcshardver is, de a Vertu múltját végignézve az is csoda, hogy ez meg fog jelenni. Változatlanul nem ér ennyit ez a készülék (bár tekintve, hogy milyen réteget céloznak meg, az ár szinte lényegtelen), de már az önmagukhoz képest kicsit konszolidáltabb formája és telefonként is ténylegesen helytálló hardvere végre nem egy nagyon drága levélnehezékre emlékezteti az embert. A megítélése nyilván egyéni ízlés dolga, a külső nekem sem jön be, de mint írtam az összhatás már jóval fényesebb mint a korábbi modelleknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest