- [Re:] OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- [Re:] Cycplus M2 GPS biciklis fedélzeti számítógép
- [Re:] Idén már 180W lesz a maximális töltésteljesítmény
- [Re:] Ilyen lesz a One UI Watch 4.5
- [Re:] Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- [Re:] OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
176e-ért nem lenne rossz, de ha olyan bugos lesz mint amilyennek a 6-os szériát írják, az elég gáz. Illetve egy 90hz képernyőnek bele kellett volna férni.
Google Pixel 5
-
jUUh
addikt
-
janeszgol
nagyúr
Hát 176 ezerért biztosan nem ezt venném meg.
-
Wesiz
csendes tag
miért? felsőkategóriás chip, felsőkategóriás kamera és (android vonalon) kimagaslóan hosszú szoftveres támogatás, mindez a felsőkategóriás telefonok árának feléért.
amik hiányoznak belőle, azok sok ember számára felesleges fícsörök például 90 vagy 120 hz-es képfrissítés és vezeték nélküli töltés.akinek ezek az újdonságok nem számítanak csak hosszú évekig akarja használni a telefonját, fontos neki a jó kamera és szoftvertámogatottság annak ennél a telónál (és ez bármelyik a-szeriás pixelre igaz) nehéz jobbat ajánlani
-
Solten
őstag
£399 (UK), veri nájsz...
Saor Alba
-
Wesiz
csendes tag
őszintén megmondva az általam linkelt se tudom mennyire megbízható, csak érdekességképp szoktam megnézni néha 1-2 processzort egymáshoz képest de igazából úgyis a valós használat számít.
youtube-on elég sok sebesség tesztet találni, a kedvencem amikor automatizált robot futtatja végig az alkalmazásokat egymás után, ott látszik hogy a pixel 6 az iphone 13 sebességét hozza - kb 20 app megnyitása után a különbség azt hiszem 1 másodpercen belül volt.nem direktben neked szánva mondom ezt, de én egyébként se érzem kardinális dolognak a teljesítmény kérdését manapság, olyan SD 845-855től kezdve szerintem mindegyik készülék bőven elég gyors lesz még hosszú évekig. a processzorok évente 15-25%kal gyorsulnak közben az appok futtatásához szükséges teljesítmény nagyon minimálisan változik. ha rajtam múlna, már évek óta a teljesítmény növelése helyett a fogyasztást csökkenteném.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
válasz
elfelejtette #2 üzenetére
176e-ért nem lenne rossz ha :
- nálunk is meg lehetne venni
- ha miután nálunk meg lehet venni, ennyibe is kerülne nálunk ( nem )
- ha ez lenne az egyetlen telefon 176e forintért és minden más 500e lenne.Skylake
-
Noukoum
veterán
válasz
elfelejtette #12 üzenetére
IPhone SE árban van, teljesen jó a Google készüléke ebben a kategóriában.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
guni
tag
Egyetlen probléma, hogy közben a sima Pixel 6 ára is elég nagyot esett (most 555 Euro) és szerintem azt a plusz százast érdemes rádobni.
[link] -
goldister
tag
Én az amazonosan gondolkodom. Ők legalább Mo-ra is szállítanak. Így kijön 600 euróra
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar0203
lelkes újonc
Remélem ez nem fogja akadályozni a hívásokat mint a nagytestvér
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google 499 dolláros áron mutatta be a készüléket, a nemzetközi árakat most határozták meg.
- BestBuy ruhás topik
- [Re:] Ráuszítja saját vadját a legkisebb Radeonra az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- [Re:] OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- [Re:] Méregdrágán adják a csúcskategóriás LG soundbart
- BestBuy topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- [Re:] Cycplus M2 GPS biciklis fedélzeti számítógép
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R3845
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-L3455
- iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-R3862
- Evga Rtx 3060ti 8gb ddr6 FTW3 ultra garancia 22.01.26.-tól 3év
- Samsung Galaxy Tab A7 Gray 10.4" Wifi+Cellular 32GB szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R3364
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs