Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz neoforce #61 üzenetére

Az a ciki, hogy már vannak olyan kínai mobilok, amin lyuk sincs, csak egy képernyő az egész.

A Vivo gyártmányánal egy kis elektromotor tolja ki a kamerát ha kell, a Xiaominál pedig kézzel elcsúsztatod. Asszem Lenovoból is van már ilyen, de másból is (Linus csatornáján láttam).

Ha lyukas lesz az S10 akkor elmarad a már piacon lévő kínaiaktól, ami elég ciki lenne. Ki venne drágábban, akár kétszer annyiért Samut, ha még ráadásul lyukas is. Szerintem sanszos hogy látják ezt a koreaiak és nem lesz lyukas, bár ki tudja, már lehet véglegesítették a dizájnt. Mindenesetre lyukasan nekem se kell, főleg ugye ott vannak a kínaiak, és olcsóbban is ráadásul. Pedig hűséges Samus vagyok.

Notch az végképp nem, de a lyuk sem kell, hogy néz az ki, illetve videónál zavaró. Ennyi pénzért már.

Szerintem kibekkelem a kék S6-ossal, 2-3 évet, kiváló állapotú és szép most, 45-ért vettem, aztán majd veszek használtan olcsón full kijelzős kínai, ami most újdonság, de 2-3 év múlva. Majd 50 ezerért, annyi lesz a használtpiacon mint a szemét, a kínaiak elárasztják a világot. Ha az S10 lyukas lesz, akkor nem lesz sikeres, és megroppanthatja a Galaxy S széria eddigi sikerét. A kínaiak még a Samut is kinyírják lassan, de az még az Apple se aludhat nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák