Hirdetés
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Magisk
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Hirdetés
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Miért kell minden mobilt elcseszni ezzel a nyújtott képernyővel?!
Én speciel többre becsülnék egy gyorsabb procit és/vagy nagyobb aksit.
B.Cs.
-
Obyboy
addikt
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Mivel mindenki ilyen kijelzőt vesz így valószínűleg ez a legolcsóbb.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
veterán
Véletlenül...
Nincsnek véletlenek!HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.
-
xxman
senior tag
-
moleculez
veterán
Hát ez igen izgalmasan néz ki... Nem az R5-től vártam valami formatervezési áttörést, de ennyire tucatkacat megjelenést már művészet kitalálni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Soleco
tag
Biztos azért lett kisebb az akksi, hogy legyen hely a JACK-nek [link] .
-
Snapdragon 450-essel is jöhetett volna.
Lehetett volna ez egy kompakt modell.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
nagyúr
Nem tartom méltó utódnak a R4X-nek.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
G@ben
addikt
Azt hiszem, 4X lesz ebből, ez egyszerűen túl nagy. Pedig nagyon vártam egy Redmi 4(X) méretű, csak kicsit erősebb telefont.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
razorka777
veterán
Az akku maradhatna 4100-es.Már megszoktam a jót.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
ALBY
senior tag
Kár ilyenre elmajmolni szerintem is. Ilyet én biztos nem veszek.
Lehetett volna a korábbi 5"os kijelző kisebb kávával, az feljlődés lett volna...
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
jUUh
addikt
Kíváncsi leszek mennyiért jön majd ide.
Samsung Galaxy S23+
-
tothmaxy182
őstag
Mi ez a kijelzőméret???
Ilyet akkor rakjanak egy Redmi5-ösbe, ha zéró kávákat használnak. De ezekkel a kávákkal a mobil szerintem hosszabb lesz, mint egy mostani Redmi Note 4-es, és a szélessége is kb ugyanakkora lesz. Ezzel a mérettel megcseszhetik...[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
Matada2.3
veterán
Kicsit azért soknak tűnik nekem ott a káva. Azért van ilyen képarány, hogy a kijelző ki tudja tölteni majdnem az előlapi teret, viszont ez így olyan felemás.
Finn the human
-
válasz tothmaxy182 #13 üzenetére
Szélessége 1,5-2mm-rel szélesebb, tehát nem beszélhetunk nagy növekedésről
-
Csapoati
nagyúr
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem ez pont bejön. Az erősebb procit megkapod a SD625-tel.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
félisten
Így már nem kell.
-
darthsith
tag
Amúgy van type C-s redmi...a Redmi Pro pl...
http://sandinaploja.blogspot.com/
-
stargatea
csendes tag
Hát én jobban örőltem volna egy 5 inches kijelzőnek kicsit kompaktabb mérteben SD 625-tel meg 3 32es memóriával, kicsit kávamentesebben az lett volna előre lépés nem a nagyobb kijelző, de ez az én véleményem !
-
rootkiller
őstag
Jó nagy a lom
Artengo TR 990 Pro
-
Atocha
senior tag
Ez az SD625 sose fogy el a raktarbol? Mennyit gyartottak? 14 milliardot?
B20 se lesz...
Masfel eve varok egy jo xioamira....
...meg varok kicsit.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #26 üzenetére
Szerintem kimaradt neki, kifogást hamarabb találni
-
Goxi
tag
A saomi tervezőmérnökeit nem etetik? Vagy sztrájkolnak már pár éve. Minden telójuk ugyanolyan :/
Moleculez #5 megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
zovifapp111
aktív tag
A 4,1-es akksi tök jó a 4-esbe, akkor ebbe miért nem fért bele? Nagyobb kijelző=nagyobb fogyasztás. Ezt a lépést nem értem.
[ Szerkesztve ]
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
-
Steve_Brown
aktív tag
Olyan durván néptelefon a Redmi Note 4, hogy habár S6-om van néha simán elnézek a Xiaomi felé, mert tetszik ez a keleti csoda.
-
Wesder
félisten
Redmi 5 ès Redmi 5 Plus bemutatása Dec. 7. lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Teo.
aktív tag
Hát azért -800 mAh azért kicsit sokacska....
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
OkosTibi
csendes tag
melyik érné meg jobban : Xiaomi Mi A1(69k) vagy ez Xiaomi Redmi 5 még kérdéses áron? vagy várjak vele 10.-ig melyik menyi lesz akkor?
-
Teo.
aktív tag
Véleményem szerint az A1.
Már mint akkor ha nem érdekelnek annyira s MIUI-s extrák. Csak az android.
A kamera biztos nem lesz jobb az A1 nél. A kijelző is FullHD az A1-ben. Az a -220 mAh nem nem túl szingifikáns.
Nem beszélve a frissítésekrő.[ Szerkesztve ]
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
MODERÁTOR
-
shifty!
senior tag
Egész egyszerűen elrontják ezt a sorozatot ezzel a méretugrással, ha ezek az infók igazak.
Az 5"-os R4X méretet monjuk 5.2"-ig növelhették volna a 18:9-es aránnyal, keskeny kávákkal, SD625 (esetleg SD630?) + 4/64-es alapkiszereléssel. Plusz az aksiból hogy lecsípnek...Az se örvendetes. Kifejezetten szeretem hogy az R4X kibír 2 fullos napot, legalább 6 óra SOT-vel...Ez így lesz egy jó ki 1-másfél nap, aztán csók.
Az inkább lenne új néptelefon, de ez a kijelzőméret nekem, meg úgy látom sokakanak nagyon nagy és felesleges ugrás...5.5"-ról váltottam le, boldogan, hogy van egy relatíve jóképességű 5"-os készülék, ami nem szonikompakt árban van mérve...
Így nem látom a motivációt az R4X lecserélésére@(#38) Viktor0610 : Ha tényleg SD625 lesz benne, a global verzióból egészen biztos hogy nem hagyják ki, nagyon nagy öngól lenne.
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Departed
őstag
Hát ha ezek kb. végleges infók, hosszú időre berendezkedek a Redmi Note 4-gyel.
Remélem a 6-osok jó irányban fognak fejlődni.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black
-
Fecogame
veterán
Miért lóg ki a hátlapból a kamera? Így sokkal jobban karcolódik.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
slimshady
senior tag
Igy nem lesz lecserelve erre a Note 4. A nagy akku mindig is impozans volt a Not szerianal. Miert csak 3.300-as kerul bele, hogy kituremkedhessen a kamera a laposabb keszulekhazbol? Remelem pozitivan csalodunk a bemutataskor...
üdv.: SlimShady
-
Atocha
senior tag
válasz Viktor0610 #26 üzenetére
Azt írtam JÓ telefonra várok...
Mi A1: van pár dolog ami nem jön be. Olvassd a topicot.
Note 4 nem nyujt nekem jelenleg sokkal többet mint a note 2. (ne köss bele, nem tudod mire kell)
redmi 4x 5"-os.(#25) Duliee
A 14 milliárd valóban hülyeség, nem is értem hogy vehetetted komolyan.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
-
Soleco
tag
A Xiaomi megkérdezte még valamikor a fórumon hogy mennyire fontos a nagy akksi, mindenki azt írta hogy KELL, a 4100 mAH miatt veszik a Xiaomit stb... Erre fel: Xiaomi A1 3000 mAH, Xiaomi 5c 2860 mAH, Redmi 5-nél is elhagynak az akksiból :\.
-
Wesder
félisten
Úgy emlèkszem hogy a kèrdès az volt, hogy kell e flagship-be nagy akku, ès erre szavaztak sokan hogy igen. Èrtem èn hogy jó a 4100mah, de melyik alsó kategóriás Sony LG Samsung mobilban van 3000+mah akku?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen