- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
azt meg én nem értem miért vesztek annyira vér komolyan mindent. ha leírom hogy düh és irigység hullámzott rajtam erre elképzelitek hogy sárgul a fejem és öklöm verem a falba??? és némi irigység mindenkiben van max nem írja le...
A düh egyébként meg képletes és annyiban merül ki hogy megírtam szerintem nem szerencsés hogy ezeket megírja mert egy újságírónak van felelőssége ő mint cikkíró felnéznek rá és példát vesznek róla... mindegy mennyi pénze van nem érzem jó példamutatásnak hogy tesztelőként így ugrál.. és ez szimplán saját vélemény... lehet ellenvéleményt alkotni.... ennyi. remélem lassan megérti mindenki bár lehet én se fogalmaztam jól.... meg többek közt az sarkallt írásra hogy eladott valamit ami valójában kell neki... ez nem igazán értelmes lépés.... én nem írnám meg ha megesik.
-
DarknessHope
senior tag
nem értitek nem ez a lényeg..... senki nem írt olyat hogy megverni... a lényeg az hogy attól hogy van pénze nem érzem jó döntésnek ezt az ugrálást az meg még inkább nem hogy megírja.... ebből nem tanul senki.... és az m4/3 rendszer előnyeit se érzem így kihangsúlyozva... de gondolhattam volna hogy hogy az elején lévő részre mindenki ráugrik
-
DarknessHope
senior tag
a cikket olvasva a dűh és irigység furcsa keveréke hullámzott rajtam... aki megteheti hogy ennyi gépet dobáljon oda vissza... meg végigfotózni New York-ot....
de erről nem is beszélnék... ha nekem tellene rá kitudja mit csinálnék.... 2 dolog miatt írok... egyik vajon mi célja volt ennek hogy ezt megírta a szerző.... mert hogy normális anyagi keretek közt gondolkodó embernek nem hasznos az biztos... így oda vissza ugrálni.... rendszereket venni adni.... ez nem hiszem hogy példamutató senkinek se.
a vége teszi fel az egészre a pontot. nem akartad eladni és mégis eladtad... minek is? ilyen meggyőzhető vagy? nos akkor ezután figyelni fogom a hirdetéseid... hátha a következő GH3-at hirdeted féláron vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest