Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Szerintem teljesen nyilvánvaló az AMD CF pozitív skálázódása. Érdemes megnézni a linkelt adatbázist. Ez alapján azt kijelenteni hogy hogy megbízhatatlan vagy hogy nem működik nem felel meg a valóságnak.
Az igazsághoz hozzátartozik hogy a legtöbb kezdeti (0-day) kompatibilitási problémát az újabb AMD driver-ek mindig javították (a megjegyzésekben olvasható hogy melyik kiadás) és legvégső estben ha mégsem működött volna (pl. natív DX12) vagy negatív skálázódás volt tapasztalható akkor a driver egy kártyás működésre kapcsolt. Ez alig néhány címet jelent az elmúlt két évtized terméséből.
Az érem másik oldala hogy soha életemben nem volt volt nVidia kártyám, így az SLI-ről nekem semmi személyes tapasztalatom nincs, azt viszont több helyen is olvastam hogy az nVidia SLI hatékonysága mindig is messze elmaradt az AMD CF-től.
-
Tomcat
őstag
Az AMD CrossFire az elterjedt negatív megítélés ellenére meglehetősen jól skálázódik. Amióta az AMD driver beépítve tartalmazza a CF profilokat nagyon kevés azoknak a játékoknak a száma ahol valamilyen anomália előfordul és szinte alig van olyan ahol valamelyik metódus nem működik.
Nálam mindig az volt az alapvető vezérelv hogy 2db megfizethető árú teljesen egyforma VGA-val (...HD5870, R9-280X, RX580,stb) olyan grafikus teljesítményt állítsak elő amit csak az éppen elérhető legnagyobb teljesítményű és legdrágább kártya egymagában elő tudott állítani. Ez eddig nálam mindig is működött és remélem hogy ezután is fog, bárhogy is hívják majd a technológiát magát ezentúl.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS ROG 3070
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest