- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók a vizor nélküli Google Pixel 9a-ról
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
Dobpergés és pezsgő nyitás
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
kisapi379
csendes tag
Kétleném, hogy kiveszik. A sok tini-ribi, már bocsánat, csak pár appot tesz fel pl. Facebook, Insta..... + szelfiznek egész nap. Épp ezért szükségük sincs nagyobb tárhelyre, ha lenne 4 GB-vel szerelt változat azt vennék. Meg ebből a tárhelyből vesznek a legtöbben
[ Szerkesztve ]
Zte Nubia Z5s mini; Xiaomi Mi3; Zte Nubia Z9 max
-
Tomi_Ohl
veterán
"A dél-koreaiak legújabb csúcstermékeiknél az eddigi trendekkel ellentétben mellőzték microSD bővíthetőséget"
Tényleg?kisapi379 de képzeld csak el, 32GB-n mennyivel több szelfi fér el.
És így legalább kényszerítve lesznek egyből a drágább változatot megvenni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mazsi1911
aktív tag
Az igaz hogy tobb fer el, viszont mar van icloud photo library amit Phil is emlitett. Egy 2-3MB-os kepnek csak a thumbnail-jet tolti le, tehat a telon aligha foglal valami helyet. En szerintem marad a 16GB modell is.
Na meg vannak meg az olyanok mint en, akinek 16-bol 6-7GB szabad, nem azert mert nem hasznalom, hanem mert pl hetente lementem a laptopra a kepeket. Zene meg stream eleve
[ Szerkesztve ]
-
FATtila78
tag
mobilnet nélküli feltöltőkártyás tiniknek tökéletesen elég volt a 16 GB. Facebook, Instagram, Jewel-játék, 200 selfie.
MNDNT TD PPLFN MGMNDMBR
-
Legendd
senior tag
Nem ez a lényeg, hanem hogy egy 200+ ezer forintba kerülő telefonnál ne legyen már 16 GB-os basszus, főleg, hogy kb. minden konkurens többet kínál. Ebbe férjen már bele egy nagyobb adattároló, tök mindegy mennyit használ az ember, a többi komponenshez képest filléres dolog lenne ez az Apple-nek. Legyen majd max később egy "olcsóbb", 16 GB-os változat, de ne 8 GB-tal szúrjuk már ki a felhasználók szemét, kiakasztó.
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
törölt tag
"csak pletykaként kezelendő tény"
azmegmilyenmár
egyébként én vígan ellennék 16-on is, nincs 500 appom, főleg utazáshoz kellenek a filmek, sorozatok, zenék, akkor persze jól jön az sd, de az esetek 99.999%-ában meg kb fölöslegesen ül benne. persze ennyiért én a 64 et is elvárnám ha potenciális vásárló lennék
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
~64gigabol ~49giga szabad nalam.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Red Bull fan
aktív tag
+30000 e.huf.
-
SX Wave
aktív tag
-
-
rbertkrl
aktív tag
Egyébként valakinek van valami fogalma arról, hogy ezek az adattárolók milyen technológiájúak és gyorsaságúak? Ugyanis szerintem az iOS magától akkor nem pörög ilyen folyamatosan ha valami gyenge adattároló van benne. Én pl. kíváncsi lennék ilyenekre is, ugyanis elég kevés szó esik erről, pedig tulajdonképpen ezek kicsi számítógépek.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Forest48
aktív tag
Annyian állítjátok hogy frankón el lehet férni 16Gb-n, de van olyan, aki járt a telefonnal külföldön ahol nem h neted de még hálózatod sem volt és szerettél volna csinálni 5 videót meg mondjuk 100-200 képet egy túrán? Ja és mondjuk a repülőútra bekészítettél egy filmet...
Vicc kategória. Meg ennyiért ne kelljen már hetente leszedni a képeket telefonról. Aztán mikor beugrassz a rokonokhoz, akkor felhőből mutogatod a képeket?! És ha éppen nincs neted?Ja és példaként 64-ből 40 foglalt, pedig 1 játék van a telefonon. Persze van amit le tudnék törölni, de minek kínlódjak vele ha van hely és máskor jól jöhet?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Hát ennyi pénzért a minimum a 32 giga..
Legendd: szívemből szólltál..[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Azért a 16GB (12GB) sem olyan vészes, de ez inkább felhasználófüggő, nincs értelme ezen vitatkozni, van akinek elég (még sok is) van aki pedig a legnagyobb tárhellyel szerelt modellt is pillanatok alatt megtölti.
-
Csapoati
nagyúr
-
Egyes gyártók évek óta 32GB-ot adtak alapból, de akkor meg az volt az állandó nyafogás, hogy nincs mSD bezzeg a másik márkában van. Igaz, hogy az ugyanazért a pénzért csak 16GB-os volt... Itt soha senkinek semmi sem jó. Felőlem minden típusból lehetne 8-16-32... változat csak ne legyen már 30k-s felára ha nagyobbat akar az ember, vagy legyen kapható ne csak papíron létezzen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dr. Akula
félisten
A samu is kikukázta végre a 16-os modelleket hál istennek, mert a tróger forgalmazók csak a leggagyibbat hozzák be, a jobb modelleket nem is lehet nálunk kapni, vagy csak luxusáron. Kényszerítsék csak a trógereket a jobb telókra!
-
Oliverda
félisten
Tekintve, hogy az elmúlt pár évben mennyit csökkent a NAND flash chipek ára, még így is olcsóbb lesz nekik 32 GB-t beletenni, mint mondjuk az iPhone 4 vagy 5 idejében 16-ot.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Воланд
titán
"Az előbb leírt lépéssel az Apple kínálatában az idei termékekből 32, 64 és 128 GB-os készülékek lesznek elérhetők."
64, 128, 256
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Shodan
addikt
Ez alapján marad a 16gb: [link]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
haddent
addikt
Mégis kinek fáj az hogy van 16 Gb -os is? Kit érdekel? Kényszerítenek bárkit, hogy csakis azt vegyék..? Jó, talán az árazás a háttértárral eggyel lejjeb kúszik most, de kb ennyi.
-
Oliverda
félisten
"Az alaplapon lévő memória chip 19 nanométeres csíkszélességgel került legyártásra, kapacitása pedig jelen esetben 16GB. Ez persze nem jelenti azt, hogy az Apple a végleges kiadásban is elérhetővé teszi a 16GB-os készülék forgalmazását, könnyen lehet, hogy csak a kezdeti prototípusokban használják, amolyan “jobb, mint a semmi” alapon."
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Há'Viktor
csendes tag
Én nem vagyok tiniribi, de elfértem a 8gigás iphone 5-ön is. Rendet kell tartani és voilá. Nyílván nem is hardkór igényekkel feküdtem neki a telefonnak, nem használtam másfél gigás játékokat, meg ilyenek, de nem is nevezném magam "átlag" felhasználónak, aki csak instázik rajta. (főleg, h nincs is instám ) Most egy 32 gigás S6-ot nyüstölök vígan, de ezen is rend van, nem tárolok rajta a hatod unokatesóm szülinapi partijáról 7000 képet, csak mondjuk 5-öt, a többi gépen van. Ellenben az egyik médiamogul haverom szenved a 128 gigás verzióval is, mert van rajta vagy 20 full hd film, amit kb soha nem néz meg rajta. Elég tud lenni az a 16 giga is, de abban totál egyetértek, hogy egy ilyen árfekvésű készüléknél férjen már bele minimum 32 giga
-
Koda #1
tag
válasz fornettisuti #11 üzenetére
-
P00By
nagyúr
Itt lenne mér az ideje!
-
Blyan
félisten
Már rohadtul ráférne a világra, ha ez megszűnne.. Én azért nem vettem szifont, mert a 16 nekem kevés, a 64-esnek (32-es ugye nem volt) meg idehaza pofátlanul magas ára lett.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dr. Akula
félisten
"Kényszerítenek bárkit, hogy csakis azt vegyék..?"
Igen, mert mást se találsz a kereskedők kínálatában mint a legolcsóbbat. A lényeg hogy rá legyen nyalva a matrica hogy S6 vagy ájfón6, hogy belül mi van az nem érdekes, csak olcsó legyen (már amennyire egy ilyentől ezt lehet). Ha nincs 16 gigás, mi se azzal fogunk szopni hogy nincs hely. -
Hunt3r22
őstag
Mondjuk aki 3-4 gbos játékokkal akar játszani az nem 16 gbos verziót vesz.
Viszont az tényleg jó lenne ha 16 gbos helyett 32 gbos lenne, ugyanazért a pénzért.
Saját magamat hozom példának, simán elférnék a 16 gbos modellen, mondom ezt úgy, hogy egy 32 gbos i5-öm van, 19 gb szabad.
Xr
-
ctvagyok
őstag
A 16GB már elavultan kevés. Főleg a RAW képek és 4K videók világában. Ha ezek még nem is jellemzők az iPhonera.
A 64GB -s változat sem lett drágább, mint a 32 G- os volt. Szóval nem kell itt a kedvező árral érvelni. Szimplán még több profitot akartak összeszedni az Almáék.
Szerintem fognak növelni, ha nem is ebben a generációban, akkor a következőben. Mert azért már nekik is ciki lesz ez nemsokára. Bár ők megtehetik, hogy nem foglalkoznak ezzel.(#39) Hunt3r22 Mindenki azt veszi amire pénze van....
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
Valahol máshol olvastam ,ahol ugyanezt a cikket hozták le kb ,hogy ebből a 16Gb valószínűsíthető.
Egyébként az icloud miatt nem fogják magukat tökön vágni, majd ha kell a hely vegyél icloud előfizetést alapon.16-os iphone 6 om volt, 3 hete cseréltem 64re mert én már pl nem fértem el. Mondjuk a képek és videok nagy részét is telon tárolom.
[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Lirion
addikt
Mindenki azt veszi amire pénze van....
Kivéve Magyarországon, ahol mindenki mindent megvesz hitelre.
(#41) Shodan
iCloud ide, iCloude oda, még nagyon sokáig nem fogsz felhőbe mentve full hd videót felvenni vagy felhőből futtatni alkalmazásokat. A mai világban ez még nem lehet érv a kisebb tárhely mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Halkow.
senior tag
Jó hogy észbe kaptak 2015 közepe táján hogy lehúzás a 16GB-os 200ért. Csodálkoztam is hogy még nem dobtak piacra lite verziót 8GB-al 150-ért.
( #42 ) Lirion: Én a levegőt is hitelre veszem
[ Szerkesztve ]
-
Simi87
senior tag
Tök jól elférek a 16GB-s telefonon, mivel csak hasznos cuccok vannak rajta, na meg 400 kép. iPad-ből 64GB-s van, de elég lett volna a 16GB is, pedig kihasználom, a kütyüimet. Egyszerűen nincs rajtuk semmi felesleges cucc.
Lirion: már aki, nekem kp-s mindenem, semmit nem veszek hitelre.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
pedig milyen "szép" világ is lenne, ha még a renccer is a felhőből butulna be, oszt akkor ha nincs net, akkor így jártál
Nem nem.... legalább 64GB és akkor az egy darabig JÓ. A szomorú hogy bizonyos gyártók irreálisan drágáért adják a már használható tárhellyel rendelkező készülékeket.
-
Oliverda
félisten
-
hemaka
nagyúr
Nekem soha nem telt még be a 16giga, bár nem vagyok az a gyűjtögetős típus.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
senior tag
16 gigan en is epp elferek szukosen. Nincs nagy progi, jatek se zene.
Mivel a camera rollba nem lehet vissza rakni ep eszu modon a kepeket vidiket egy restore utan, (vagy uj iphonera) igy ott is tarolom. Nehany perc FHD video es mar jon is a storage full message, 4k-val meg
Mellesleg 10$ (de legyen 15) egy 32gb micro sdhc...
Brutalis felarat kernek a tarhelyert.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest