Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DIGI Mobil
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Itthon nem is várható nyomott áron készletkisöprés?
Eladó Certina DS Podium Big Size
-
Remekelek28
őstag
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
A szolgáltatoknál nem drága a velvet.
Mosógépekben pl messze a legjobbak. Szüleimnél 11 éves gép mos rendületlenül hibamentesen. Kár hogy a mobilokkal végleg felhagytak.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
Remekelek28 #2 üzenetére
Ez kb a mobilokról is elmondható. Ha nem is 11 éven át, de már 5-6 éven át mosták a szennyest.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
válasz
Remekelek28 #2 üzenetére
Mondjuk számomra a mosógépekben valahogy az LG fel sem merült... Ha pénztárcám engedné, akkor Miele-t vennék, így maradt az AEG(Electrolux).
Ettől függetlenül két TV-m is LG, érdekes, mert nincs az, hogy na akkor egy márkához kapcsolódnék
Klíma LG, mondjuk abból talán az volt az utolsó jó széria.
[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #5 üzenetére
Kár, hogy ők nem csinálnak hőszivattyús mosó-szárító kombót, így inkább másik márkát választottam.
Elég sok hírt lehoz a lapcsalád ennek a kivonulásnak kapcsán, kicsit közvetlenebb így látni, hogy tényleg miket érint és milyen lépésekben történik, nem olyan személytelen.
-
francz'70
aktív tag
válasz
GreenGoblin #7 üzenetére
Nekem sajnos volt
Annyi negatív tapasztalatom van már a márkával, hogy ha meglátom az LG logót, elkap az undor...
A nagy rivális (Samu) termékeivel viszont nagyon jó a kapcsolatom (cirka 32 éve), tele is van már vele a .... házRemekelek28 #5. Ja, csak az helyzet, hogy nem a motor dobja el az agyát...
Amúgy pl. a Samunál is van direct drive, de ott legalább nemcsak a motor bír tíz évet(..tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Remekelek28 #5 üzenetére
A motor jó csak mivel rá van szerelve a tengelyre egy szimering hibánál belefolyik a víz és a vezérlő panem lesz zárlatos, és arra nincs garancia
2 Lg telónk volt mind kettő boot loopos lett
van egy okos tévénk is de már csak a konyhában mert a wifit mindig eldobja
köszi de lg-ből már semmit nem veszünk[ Szerkesztve ]
Android > i11 product red > i14 white
-
SkyLine3000
addikt
válasz
GreenGoblin #7 üzenetére
Én csak egy tekintetben vagyok márkahű. A TV nálam csak LG. Más szóba sem jöhet.
Jópár Lg telónk van. F6x2, G3x2, G4. Soha egyiknek sem volt semmi baja. LG a mikró is. Én meg pont a Samsunggal vagyok úgy, h a hátam közepére sem kívánom. Az egyik ismerősöm ma vett (kapott) szolgáltatónál egy Samu A21-et. Kb 2 óra használat után vitte vissza, mert meghalt a teló. Azt mondták, kicserélik.
A Samsung mikrónk beszart, a Samsung hűtőnk egy kalap fos, alig várom, hogy lecseréljük. Apámnak van 2 Samu lapos tv-je. Egyik kicsit régebbi, a másik elég új, de a képarányt még véletlenül sem lehet egyiken sem úgy beállítani, amilyen a sugárzott tv adásé (automatikusan váltson). Ugyanez volt a húgom egyik régebbi Samujánál is. Mindig váltogatni kellett a képarányt, mert automatán nem tudta. Az LG-nél pl ez alap. Még egy olyannal nem találkoztam, amelyikben ez ne lett volna benne.
Érdekes, hogy mennyire mások a tapasztalatok más más embereknél. -
válasz
SkyLine3000 #10 üzenetére
Volt lg monitor tv-k is vagy 3 db abból 2 elpusztult a 3.-at gyorsan eladtam az előtte lévő samsung még most is megy kollégámnál
a következő tv-m sony lesz, most samsung van de ez sem 100-asAndroid > i11 product red > i14 white
-
Aryon87
félisten
válasz
Tv nálam is csak LG. Most 2 éves az első okostv, a következő is az lesz, ha ez betojik. Monitorom is LG
Telóban nálam kifutott a márka, G3 most is megvan halottan, de tervezem a javíttatását, mert az alaplapot leszámítva minden újonnan cseréltek anno a szervizben (rá 2 hétre kékhalálozott szerencsétlen). Navigációnak jó lesz az. Napokban veszek egy müködőképes G4-et nosztalgiatelónak (meg amolyan munkateló lesz), na meg érdekel, mire képes fotóban mai viszonylatban, pláne a P40Pro mellett
G5 szerettem, G6 betette nálam az ajtót s akkor hagytam el a gyártót.[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
GreenGoblin
tag
válasz
Na a Samsung az nálam is tiltó listán van. Vettünk egy mikrót ami grillezni is tud. Egy vagyon volt. Meg batár nagy is. Majdnem két emberes volt olyan nehéz volt. Gari után b@szódott el tetmészetesen. Barátságunk itt ért véget a Samuval.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
janeszgol
félisten
válasz
GreenGoblin #13 üzenetére
Pedig mérnökök tucatjai dolgoznak azon, hogy minél pontosabban a gari lejárt után b@szódjon el. Lehet a műszaki egyetemeken is tanítják.
-
francz'70
aktív tag
válasz
"Én csak egy tekintetben vagyok márkahű"
Hát, olvasva a kommented, azért ez nem csak "egy tekintet.."
Én pl. direkt nem részletesen írtam le a rossz tapasztalataimat, mivel igencsak hosszúra sikeredne, úgy meg pláne, ha a rokonok és ismerősök problémáit is belevenném a történetbe
Érdekes, hogy mennyire mások a tapasztalatok más más embereknél.
...ezzel viszont egyetértek, még mielőtt elszabadul egy hitvita -
kakuk.tamas
addikt
Akik nem akarnak LG tv-t, mert nem szeretik a gyártót, azok tudják, hogy ugyanúgy LG tv-t vesznek ha a Sonyt választják?
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
mjani1172
addikt
válasz
kakuk.tamas #18 üzenetére
Erről még sosem hallottam.
-
válasz
kakuk.tamas #18 üzenetére
Mesélj még!
Erre kíváncsi vagyok...
[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
volgabi
csendes tag
Nekünk is LG telefonunk van. Semmi problémánk nincs vele eddig :)
-
-
-
janeszgol
félisten
Sokan veszik toluk, talan meg a Samsungnak is van LG paneles teveje [link].
Ahogy a telefonoknal is az IPS-t az LG adta pl az iPhone-okba, vagy ugye a Samsung a megszamlalhatatlan gyartoknak az oledet.[ Szerkesztve ]
-
Trolee
aktív tag
válasz
Luck Dragon #24 üzenetére
Persze, nincs is ezzel semmi gond, jók a LG tv-k és panelek.
De ettől még nagyon nem lesz az LG=Sony=Philips amire célzott
kakuk.tamas -
mepet
addikt
Üdvözlöm a döntést, inkább azt csinálják, amihez értenek. Gyártsanak inkább mosógépet.
A samsungnak is szólhatna valaki, hogy itt a követendő példa, bár esetükben még a mosógépek sem ajánlhatóak!
-
Trolee
aktív tag
válasz
bigmasterg #29 üzenetére
Xiaomi?
-
GhostRider93
tag
válasz
janeszgol #32 üzenetére
A xiaomi pont nem a szoftverben gyenge. Igazából pont azért vettem tőlük telefont mert az alsóbb szegmensekben is korrekt támogatást és stabil szoftvert adnak. Nem egy apple de azt meg vegye az akinek 2 anyja van és nem számít a 400 százalékos árrés.
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
-
mepet
addikt
válasz
bigmasterg #29 üzenetére
Természetesen az Apple. Mióta piacra dobták az évek óta várt minit, azóta mindenkinek ajánlható, kivéve az árérzékenyeket.
-
mrlujoak
veterán
válasz
GhostRider93 #34 üzenetére
Sajnos alá kell támasztanom a fórumtárs véleményét.
Redmi Note 9 a céges telóink, jó része, és sajnos sok szoftveres baja van...
Ráadásul az ígért Android 11 se jött még meg rá. Biztonsági frissítés is "csak" februári...
Miui frissítések is jönnek, elvileg, de sajnos bugosan, vagy ezt, vagy azt a használt funkciót veszik ki.
Éppezért csak próbaidőre használtam abban a céges simet, ment is vissza a saját mobilomba a második slotba.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
GhostRider93
tag
Nem tudom mire használjátok a céges telefonokat de én csak mindennapi átlag felhasználóként tudok nyilatkozni. Nekem egy kicsit drágább de még középkategóriás Mi Note 10-em van. Nemrég lett 2 éves és android 11 fut már rajta(valószínűleg az utolsó, 12-t már lehet nem kapja meg) miui global 12.1.4-el, 2021.04.01-es biztonsági csomaggal . Nem redmi hanem Mi ami elvileg elsőbbséget élvez a gyártónál de mióta megvan egyedül annyi baj volt hogy nem kaptam meg azonnal a massanger üzeneteket amit orvosoltam azzal hogy a beállításokban át állítottam úgy hogy autómatikusan indítsa el vagyis mindig legyen aktív. Nem tudom számít e de ebben Qualcomm proci van 6gb rammal míg a Redmi note 9-ben MTK 4gb rammal.
Gsm boltból vásárolt független nem szolgáltatós.[ Szerkesztve ]
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
-
bigmasterg
addikt
Természetesen az Apple, 300 ezer ft-ért, fél napot bíró akksival bárki számára csak ajánlható lehet.
De legalább nem lehet gyorsan tölteni, 60hz a kijelző és csak két kamera van rajta.
Ezekkel persze nem lenne baj, ha olyan kétharmadába kerülne a jelenlegi hivatalos árának.Mondjuk a galaxy S10et is azért adtam el egy évesen, mert fél napos akksija volt. De főleg az exynos proci volt ott a ludas.
Eladó Certina DS Podium Big Size
-
Remekelek28
őstag
válasz
bigmasterg #39 üzenetére
Ezért sirom vissza az LG mobilok nagy részét mert a Velvetem is 1.5 napot kibir 8 óra kijelzőidővel. Tehát erős használat mellett. Dehát ez van.. Nem kellett a népnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A vietnami üzem persze nem szűnik meg teljesen, hamarosan átállnak a háztartási készülékekre, és remélhetőleg az alkalmazottakat is meg tudják tartani.
- Lalikiraly: Jó és Rossz Indulatú komment (Youtube)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Jövedelem
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Facebook és Messenger
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.