Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Egy hangszer azért csak eszembe jutott hirtelen, és az az orgona. A Sweeny Todd c. film kezdődik brutális orgona szólóval, az hangosan hallgatva nagyon meggyőző. Persze nem egy bazilikában lakom, de azért egész jó élmény. CD-ről viszont nem hallottam még korrekt orgonát, ami nekem van, azon mind durván le van vágva az alja.
Nem lehet hogy a tulzasba vitt dinamika kompresszionak esett aldozatul?
En sem szeretem, amikor egy szal hegedut leugat a komplett rezesbanda, aztan nem hallani hangeroben a kulonbseget
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
Egyedül annyi előnye lehet, hogy ha pcm-re tud konvertálni, hogy a dolby/dts-t nem ismerő erősítővel is működhet. Bár ezt a pc-re telepített codecek is megoldják akár (itt esetleg hardverből csinálja).
Mibol gondolod, hogy az az erosito, ami nem ismeri a DD-t/dts-t, az meg fog birkozni a 24bites PCM jellel, plane HDMI-n etetve???
7.1-nek meg amugy sincs ertelme, amig 20nm-nel kisebb szobaban hazimozizol.
Nekem pl. nincs kedvem lecserelni a 8 eves Onkyo TX-DS474-et ilyen parasztvakito feature-ok kedveert. (igen, nem tud dts-t, sot 7.1-et se.)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest