Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili
tag
válasz
#72042496 #89 üzenetére
Pl nekem nem lett volna rossz, mert albiba régi tv-m van, és az ágyamból nem tok filmet nézni mert a gép úgy áll, hogy nem látok rá csak ha 180fokban fordítgatom a monitort, ha lett volna rajta TV-out akkor nézhettem volna tv-n sokkal nagyobba, Kényelmesen(mert az az ágy végében van! Otthon meg LCD-m van ott hdmi-t használok! Ilyen egyszerű! Úgyhogy mielőtt élből megcáfolsz gondolkodhatnál!
-
-
válasz
#72042496 #29 üzenetére
Igen, ismerem én is Dchard kolléga hsz-ét, de én ebből indulok ki és még egyik vélemyént sem láttam megerősíteni:
A Licensed Player shall not pass, or direct to be passed Decrypted AACS Content to a digital output except:
1.4.1 A digital output of audio, or of the audio portion of other forms of Decrypted AACS Content, in compressed audio format (such as AC3) or in Linear PCM format in which the transmitted information is sampled at no more than 48 kHz and no more than 16 bits.
1.4.2 An output delineated in Table D1, AACS Authorized Digital Outputs, in accordance with any associated restrictions and obligations specified therein;Végülis mindegy, ez a hangkártya direktben kitolja a True-HD/DTS-HD MA, a VGA-k (még) nem.
-
vgergo
aktív tag
A Sapphire 4890 Vapor-X kártyán van egy DVI, egy D-Sub, egy HDMI, valamint egy DisplayPort is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest