- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Egy hangszer azért csak eszembe jutott hirtelen, és az az orgona. A Sweeny Todd c. film kezdődik brutális orgona szólóval, az hangosan hallgatva nagyon meggyőző. Persze nem egy bazilikában lakom, de azért egész jó élmény. CD-ről viszont nem hallottam még korrekt orgonát, ami nekem van, azon mind durván le van vágva az alja.
Nem lehet hogy a tulzasba vitt dinamika kompresszionak esett aldozatul?
En sem szeretem, amikor egy szal hegedut leugat a komplett rezesbanda, aztan nem hallani hangeroben a kulonbseget
-
dabadab
titán
-
Sanyix
őstag
géphangszerek vannak akárhány hz-n. De szerintem egy nagyobb dob is tud szépen dübörögni. De nagyobb frekvenciát is kéne érezni, nem kell ahhoz kevesebb int 60hz. De pl egy épület leomlik a filmben ott kéne lennie elég alacsony frekvenciának, és van is. Mellesleg ugyan azon a stereo hangfalon van ez a különbség, nem is 5.1-ben.
-
xuldar
addikt
Egyetértek abban, hogy a zenét már tönkretették. Szeretek koncertre járni, de azt tapasztalom, hogy csak a hangerő számít, a dinamika és a hangzás minősége nem. Egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan koncertet (rock, metál) hallottam, ahol rendben volt az erősítés, pedig általában a keverő környékén szoktam álldogálni. Az a baj, hogy sok zenész is ezt sulykolja. Ott van pl a Manowar, 2003-ban a SummerRocks-ra 2x annyi hangfalat pakoltak ki, mint a Slayer. A levegőt is kisajtolták az ember tüdejéből, ők erre utaznak.
A filmeknél még megvan a megfelelő dinamika, de kérdés, meddig. Itt is egyre inkább úgy tűnik, a nagyobb hangerőre és a nagyobb látványra mennek. Eye- & earcandy... -
xuldar
addikt
Azért azt elmondom neked, hogy itt Debrecenben nincs IMAX mozi, és pofátlanságnak tartom az 1200Ft-os mozijegy áráért a homályos képet. Jó a szemem, és rettentően zavar. Voltam már több pesti moziban (Aréna, Westend, Duna Plaza) és a "hagyományos" mozikban ez mindenütt feltűnt. A hang más kérdés, olyan hangerővel adják a filmet, hogy a magas hangok karcolják a dobhártyámat. Sajnos meg van határozva, hogy mi a minimum hangerő, ez nem a moziktól függ, hanem a brandtől. Én inkább vennék egy ilyen cuccot otthonra, a kölcsönzés meg jóval olcsóbb mint a film ára vagy a mozijegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest