- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Honor Magic V2 - origami
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Samsung órák egy vicc kategória.
Itt van a kezemen, szeretem is. De faternak vettem egy huawei gt3 pro - t. Magasan jobb minőség.
Az hagyján, hogy elegáns, és alapból díszdobozban jőn, mintha valami sok milliós óra lenne, igényes.
De. simán csatlakoztatható bármilyen ios, android, harmony telefonhoz. Míg a Samsung semmi máshoz, és egy hosszúkás fehér hulladék dobozban árulják.Samsung mérési pontossága 5-10%ot csal. (faterom szívbeteg, hiteles eszközei vannak amit orvosi szakboltban vettem neki, vernyomás és oxigén mérő.) Hitelesített Oxigén és pulzus merőhöz képest ami ujjra rakható, 10%-ot csal az óra.
Ok csak egy óra, de hogy lehet hogy a Huawei semmit nem csal? Az is csak egy óra.Az már csak extra, hogy míg a Samsung 10 perces intelligens mérésekkel 1 - 1.5 napot bír, a Huawei ezt 12 napig bírja. A folyamatos nap 24 órájában mérés 7 napig. és ez saját teszt. Ha nyomkodtam mellé, akkor 6nap. pffff.
Watch 4 classic az első és utolsó Samsung órám, na e telefonból is dettó. S21FE 1 napos uzemidő? Ez egy vicc. Ja és 2 órás gyors töltés. Huawei 30 perc és 2 napot megy.
Ez már a 21. század, ideje lenne a Samsungnak felismerni.
Én meg inkább leszokok a GMS ről, mint vicc eszközöket vegyek.[ Szerkesztve ]
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Schuler888
senior tag
"Mint írtam, nem ma kezdtem a történetet, hónapokig próbálkoztam vele a GW4 topicban"
Mint mondtam en mar akkor kezdtem amikor kijott tobb eve mar eloszor a GWA2-re. Es tobbszor is leirtam a megfelelo metodust, nem a gyarilag ajanlottat, es mint irtam tobszor kontrollalra fogtam a kalibraciohoz hasznalt felkarossal 2 calib kozt. Ahogy masok is, akik jol kalibraltak teljesen jol ment.
"amit ebben a formában nem szabadna engedélyezni, hogy tájékoztató jellegű adat"
Nem veletlenul engedelyeztek, te lemaradtal arrol milyen hosszu ido volt mire megkapta az egészségügyi jovahagyast az ECG, hogy egy ev is eltelt a megjelenestol a fenti ora eseten...
"ez nem játék kategória, ha még nem tudod, majd megfogod."
Koszonom aranyos jokivansagod, sajnos mind2 agrol orokoltem a hipertoniat, igy talan, vagy pont ezert kepben vagyok.
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
synar
őstag
válasz Schuler888 #6 üzenetére
Mint írtam, nem ma kezdtem a történetet, hónapokig próbálkoztam vele a GW4 topicban rendszersen posztoltam a témával kapcsolatban. Ha neked fasza, örülj neki, nekem akkor is csak egy megbízhatatlan funkció marad, amit ebben a formában nem szabadna engedélyezni, hogy tájékoztató jellegű adat, az a vérnyomás esetében akár veszélyes is lehet, ez nem játék kategória, ha még nem tudod, majd megfogod.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
de jo hogy mar a watch active 2ben megjelent a vernyomas meres aminek a topikjaban en is, mas is leirta, hogy pontosan kell kalibralni es lass csodát az evek alatt sokszor random kepekkel be is szalltunk hogy jé... tenyleg pontos... az h vki nem tud kalibralni, ott nem a kacsa a hibas..
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
dionaea
őstag
Elmúlt 3 évben nem sokat fejlődött.
-
synar
őstag
Nem csodát várok, csak négy hónap GW4 negatív tapasztalat után szeretnék pontosabb vérnyomásmérést. Jelenleg köze sincs a valós értékekhez, amit az óra mér kb. egy véletlenszám generátor potosságával ér fel. A mindenkori kalibrált érték körül ad értékeket, akkor is ha ettől már jóval eltérnek egy megbízható felkaros mérés eredményei. Azért írtam, hogy ehhez képest a "profi" változat vajon mit fog nyújtani.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Vajon "profi" lesz a vérnyomásmérésben is végre?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Memóriakártya topic
- Spórolós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Politika
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Se 2, 44mm Midnight, Sport kék loop, új, 1 év garancia
- 100% hibátlan Apple watch Series 9 45mm cellular 2026.10.07. Apple jótállás
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó