Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
válasz
ProEvoFan #27 üzenetére
Én csak szimplán jónak mondanám, annak ellenére, hogy első számú kiszemelt, de nem vitt még rá a lélek, hogy megvegyem. Ennek oka, hogy itt van párom 9T Pro-ja, ami hasít, mindenre is elég, nem nagy, nem nehéz, kiváló kamerája van, amoledes, popup kamerás stb stb stb. De nem merek ma már 9T Pro-t venni, mert elment felette az idő (2019-es). A 10T miért nem tudta tovább vinni ezt a vonalat? Őszíntén? Én nem várom a 11T-t, mert lehet, még a 10T szintjét se üti meg. Bocs a puffogásért, de jogosnak érzem. Láttam az elejétől a Xiaomi pályafutását, és amit az utóbbi 1-2 évben felvettek irányt, az nem jó.
-
FemLol
újonc
Remélem új telefon esetén lesz kijelző alá rejtett kamera, vagy pop-up kamera. Nekem mindegy, mert nem fotózgatok vele, de a kijelzőből foglalják a helyet a csepp alakúak, és a kifúrtat sem támogatom.
+ Ne legyen hajlított
-
-
válasz
Luck Dragon #32 üzenetére
#21 De nem ellenőriztem le.
-
-
-
-
-
-
Tigryss76
tag
Lóf@szt! Redmi Mini! Az kéne végre!
-
IQfályter
tag
Megjelentek az európai árak! Valószínűleg:
Xiaomi 11T szürke (Meteoritszürke), fehér (Holdfény fehér) és kék (Égi kék) színben kerül forgalomba, 8/128 és 8/256 GB -os kiadásban, 746,23 és 779,66 euró áron. Az azonos összetételű és színű Pro változat 895,67 és 929,12 euróért lesz kapható. A kiszivárogtatások szerint a 11T MediaTek Dimensity 1200 a 11T Pro Snapdragon 888+ chipet kap. -
Lehet az új note széria ?
-
IQfályter
tag
Xiaomi 11T 8 GB+128 GB -os verzió ára 633,96 font (kb. 5600 jüan), a 8 GB -os és 256 GB -os verzió pedig 660,95 font (körülbelül 5900 jüan).
A Xiaomi 11T Pro 8 GB+128 GB -os verziójának ára 758,69 font (kb. 6700 jüan), a 8 GB -os és 256 GB -os verzióé pedig 785,42 font (körülbelül 7000 jüan).
A specifikációkat tekintve a 11T MediaTek processzorokkal, a 11T Pro pedig Qualcomm Snapdragon processzorral van felszerelve.
A mydrivers.com anyaga alapján! -
IQfályter
tag
Ma jelentették be, hogy nemsokára bejelentik a Redmi 10 Prime telefont!
-
roli543
őstag
Örülnék egy új Note10 telónak 😍
-
A kép alapján inkább egy hajlítható kijelzőre tippelnék.
-
Segal
veterán
Gyakorlatilag bőven elég fejlesztés lenne, ha abban is a kijelző alá kerülne az előlapi kamera, de nem hiszem hogy ennél meglépik.
Viszont az utóbbi időben baromi jól sakkoznak a készülékek közt hogy melyikbe mit raknak és mit hagynak ki (mármint az ő részükről jól) így biztos vagyok benne hogy itt is lesz 1-2 nyálcsorgató dolog az árkategóriában, de cserében 1-2 meg szándékosan ki lesz hagyva.
Én továbbra is azt mondom a tutiság a 12-es széria lesz. -
törölt tag
Nem, bejelentés is volt róla: Goodbye Mi, hello Xiaomi: Future Xiaomi products won't carry Mi branding (xda-developers.com)
-
-
Nem tudom a MI 11i után mi értelme a MI 11T-nek ? Nekem megvan a MI 10T csak nem használom mert nehéznek éreztem.
Remélhetőleg ez könnyebb lesz és nem spórolják ki az Amoled kijelzőt sem.
-
bordi10
senior tag
Jól esne egy "nem Band" Watch amoled kijelzővel.
-
janeszgol
félisten
Akkor jön a Mi 11T. Remélem lesz belőle tízféle verzió, csak a miheztartás végett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi sejtelmes előzetese sokat nem árul el, de pont akkor lesz egy éves a Mi 10T.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest