- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #918 üzenetére
Lenne, csak el kell felejteni a holtak szigetét, azt meg pláne hogy onnan néha visszajönnek beleköpni az állóvízbe. (véletlenül mindig ugyanaz a személy)
Meg mondjuk a random amulettet adó műsorkészítés se kellene bele.
Sokkal több játék, értelmes nyereményekért, valódi tétre, mondjuk néha kiesésre is, stb.Legalább ma kiderül ki megy vissza (meglepetés: Dani) onnan, meg gondolom még a 3ból is kiesik egy.
És akkor marad két élő, egy halott holnapra. -
csababarca
őstag
válasz
paatrick #899 üzenetére
Én arról beszélek, amikor még 4en ültek ott, és Juliska Zsófit kérdezte fel, Rózsa meg megint ült csendben.
Pedig Máté ott volt, akkor lett volna érdekes előkapni Rózsát.
Mert mondjuk egy esetleges szavazáskor a döntősökre számíthatna, mondjuk ha Rózsa és Xy van ott, Máté kire szavazna annak tudatában, hogy Rózsa nem csak hátbaszúrta, de ő maga volt az ötletgazda.Zsófi félt a párbajtól, a kis “interjúban” mondta is hogy nem akar párbajozni. Többieknek nyilván nem mondhatta szavazás előtt hogy be van tojva.
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #824 üzenetére
Pedig sanszos:/ nem is értettem miért húzták ott az időt, kb mindig max 3 embernek kellett volna ott lennie, Dani is kieshetett volna azon a játékon és viszlát.
Most valószínűleg így lesz, vagy ugye majd csütörtökön lesz egy játék, aki nyeri mehet vissza, többi viszlát. Ezt írtad te is, szerintem így is lesz.
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #821 üzenetére
Ténylegesen még nem szavazott ellene, és a háta mögött sem változtatta meg a véleményét, ha jól emlékszem.
Nyílván, változhat a helyzet, és előbb utóbb muszáj lesz.
Sabira viszont egy napraforgó, Zsófi megnyerte a védettségi játékot, egyből pacsizások...hányinger Sabira.Amúgy a héten vége lesz?
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick #787 üzenetére
Így mentek el az első kör után mikor mindenkinek úgy kellett volna kinéznie mint a zöld, barna tábla.
Kivéve Juliskáé (piros) aki előnyt kapott. Egyik oldalon a szimbólum másikon az üresek.
Joe külön leordította Rózsát (kék) hogy előbb ugyanúgy rakja ki mint Máté, Sabira (zöld, barna). Erre Zsófinál (sárga) meg "elnézni" hogy már 4-et berakott előre... -
Zsadi
őstag
válasz
paatrick #774 üzenetére
Ha igaz, ha nem, ott már lassan a lovaknak lesz szükségük terápiára.
Persze a lányoknál a nap is közbejátszik, meg a különböző sminkek, filterek, photoshop hiánya.
De már a bemutatkozó filmükhöz képest is szembeötlő a különbség. Hát igen, ez a való világ! Ja bocsi, az egy másik topik.
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #766 üzenetére
Én nem állítom be semmilyennek, ugyanazt csinálom mint te, megítélem a tv-n keresztül.
Nekem totálisan más hogy jött le már a legelejétől kezdve.
Rózsa 15ször árult el valakit (nem Zsófit), neki semmi és senki se szent. Máténak is hazudott, aki a legnagyobb barátja most már.Rózsa, Sabira is folyamatosan közellenségek voltak, ahogy Zsófi is.
Parttalan a vita, mert rögzítetted a fejedben a Zsófi utálatod, és ezt hajtod.
Nekem mindegy.
Én leírtam róla is hogy milyen ember, meg hogy hülye, naív, és valószínűleg a szigeten én sem bírnám hosszan elviselni.Viszont ha Survivor, akkor megérdemli hogy ott legyen, mert minden játékban toppon van, veri a fiúkat is, szívós csaj. Az, hogy emberileg milyen, nem annyira izgat, főleg, mert nem ismerem. Azon is túl tettem magam hogy az utóbbi két vévét két IQ negatív csaj nyerte, akkor itt sem annyira izgat a dolog.
Kabát, Zsófi, Juliska, Sabira, Evelin, Máté. Nekem közülük mindegy.
Dani és Rózsa a két embertípus akiket nem bírok elviselni, még így tv-n keresztül sem.
Neked ez Zsófi.
Na bumm. -
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #761 üzenetére
Joggal érzi, hogy ha ő adott, akkor Sabira miért nem őt vitte most?
Danit? Ennek mi értelme?
Vitte volna Sabira Mátét, vagy Juliskát, de Danit?Honnan tudod hogy 5 celeb ülne ott? Kabát játékban esett ki, pl.
Ki tudja, akkor hogy nyúltak volna bele a játékba, lásd tegnap.Érdekes, Sabiránál, vagy Rózsánál, vagy Daninál amikor mentek puncsolni (egy nap többször váltva az álláspontjukat), az nem zavart
na mindegy, nem éri meg ezen veszekedni.
Nekem a tegnapi után, illetve Dani indokolatlan játékban tartásán keresztül nyilvánvalóvá vált, hogy itt kottából készítik a műsort.most a love island hogy jön ide? az egy páros játék. kik vannak együtt abból azóta? sose arról volt híres az ilyen jellegű műsor, hogy örök szerelmek köttettek. Régebben is volt hasonló műsor (éden hotel), ott is érdekből, a győzelem miatt álltak össze és tartottak ki egymás mellett a párok.
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #759 üzenetére
Megosztotta vele a tortát nettó 1 nappal ezelőtt.
Hagyta magát befolyásolni, és bent tartotta Sabira miatt Rózsát, feláldozva a védettségi medálját.
Ez pont kettővel több, mint amit Sabira tett Zsófiért.Zsófi naív, hülye, ez lesz a veszte.
Nem esik le neki, hogy Rózsa és Sabira két mániákus hazudozó, akikben minimális szinten sem lehet megbízni. -
Vakegérke
félisten
válasz
paatrick #708 üzenetére
Nem is esett ki senki. Alex és Dani két-két szavazatot kapott, így párbajoztak. mivel Dani dobta el először a kókuszdiót, a mostani játékban plusz súlyt kell viselni. Evelin már kiesett, már csak hárman küzdenek a függőágyért és azért, hogy a következő játékon ne veszítsen a győztes.
-
LamaCube
addikt
válasz
paatrick #586 üzenetére
Lesz Nyerő páros?
Szuper!
Vakegérke nyitsz rá topikot?Visszatérve Zsófira és az összeesküvés elméletekre. Több, mint valószínű, hogy a tartalék emberek is együtt mentek a többiekkel. Amikor az első versenyben a civileknél lesérült a srác, akkor miért egy celebet raktak be egyből a civilekhez? Jól szerepel a feladatoknál ezt nem is vitatom, de volt neki egy 3-4 napos etapja, amikor a szállodában tudott feltöltődni energiával és akár információkkal is. Pl. egy játékot nem előtte nap találnak ki, persze ezzel nem azt mondom, hogy nagy előnyre tesz szert, mert Niltonnak százszor elmondhatják, lerajzolhatják sőt 30 perc előnyt kaphatna, akkor se nyerne semmit az a szerencsétlen, de mégis segítség. És itt most én se azt mondom, hogy ki lett adva, hogy neki kell nyernie, de sajnos tudjuk milyen amikor valakinek a valakije. Kiemelt figyelmet fordít rá az ember akaratlanul is, hogy nehogy megüsse a bokáját.
Az előző évadban is volt az a srác, aki megnyerte, hogy egy feladatban, ahol vaskampót kellett tartani, neki egészen másfajta volt, amit gyakorlatilag nem kellett összeszorítania. Fénykép is volt betéve róla. Volt is vita róla. Szinte láthatatlan segítség, de mégis hatalmasat lendített rajta. -
csababarca
őstag
válasz
paatrick #583 üzenetére
ott is vannak/voltak olyanok, akik már nyertek tehetségkutatót.
továbbra is egy feltételezést próbálsz tényként beállítani.
valahogy az fel sem merül benned, hogy Zsófi mondjuk azért nyer meg ügyességi versenyeket, mert ügyesha megnyeri visszatérhetünk erre a kérdésre, az hogy meddig van bent, vagy hányadikként esik ki, tök mindegy.
btw, ezekbe a műsorokba mint a VV vagy ez is direkt castinggal kerülnek be az emberek.
sok ember ismerősök által, Bálint is az ismerettsége miatt került be a VV-be (ugye az ÉNB-ben előtte szerepelt, a csatorna műsorán), de voltak még többen is a korábbi évadokban, akik feltűntek itt ott.attól, hogy nyert egy Love Islandet, semmi nem tiltja, hogy ne jelentkezhessen, vagy ne kereshessék fel, plusz attól igazából még celeb se lett.
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #576 üzenetére
Persze, egy ember.
Jól van.
Ezt most hirtelen elképzelni sem tudom, hogyan történhet ott, hogy mondjuk egy kameraman a vacsik után zsebre tesz egy rántotthúst, majd viszi Zsófinak
Meg egy marék pudingot.
És akkor majd a nyereményből megkapja a részét utána?Tuti Joe segíti, van közös képük is, egyértelműen összeállt a nagy terv.
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #542 üzenetére
És ettől még nem hiányozhat neki?
Vagy nem értem.Máté meg azon akadt ki, mert szerinte (szavaiból meg a sértődöttségéből ez jött le) itt csak neki hiányzik valakije, erről szólt a picsogása.
Már a játék elején elkezdte a zsibbasztását a többieknek, meg az odaszólogatást.
Mindenkinek van apja, anyja, testvére, párja, vagy gyereke, ugyanúgy megérdemelte volna mindenki, nincs olyan ebben, hogy ez meg az jobban.
Zsófi picsogása se jogos, Mátéé sem szerintem.Rózsa meg a másik gyöngyszem, igazi lúzer minden játékban, semmit nem tud csinálni, csak hergeli az embereket a hátuk mögött. Amikor lebukik, akkor meg másra fogja, általában arra aki már nincsen versenyben, vagy a holtak szigetére ment. (lásd a nagy szövetségese Dani besározása mikor már Dani nem volt ott).
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
paatrick #515 üzenetére
A csirke lakomával kapcsolatban más értelmes magyarázat nincs.
Csutkára egyetértek veled. A korábbi szériákban durva versenyek voltak, most meg vattában tartják őket.
Alexet én is sajnálom, hogy süljön le Nilton képéről a bőr. Kabátnak azt hazudta, hogy Rózsára, vagy Sabirára szavaz, mégis Alex nevét írta a papírra. Ha Sabirát nevezte volna meg, akkor is lehetőséget adott volna Alexnek a párbajra.
-
Vakegérke
félisten
válasz
paatrick #512 üzenetére
Nilton eleve nem volt nekem szimpatikus. Mára ott tartok, hogy azt se hinném el neki, ha kérdez.
Számomra rejtély, hogy kit fognak kiszavazni. Kevertek, kavartak, összevissza szövetkeztek.
Szerk: Dani normális? Ketrin nem volt vele ellenséges, mégis Evelint hívta meg rántott csirkét falatozni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
paatrick #506 üzenetére
Ott nem kellett a területét, kényelmét megvédenie.
Ha nem lenne zsigerből gonosz, akkor nem tudná, hogy miként kell gonoszkodni. Márpedig aki az általa meghatározott törvényeket másokra akarja kényszeríteni, másokkal nem akarja megosztani a fedelet, ami nem is az övé, ha tehetné, elkergetné őket, az pofátlanul gonosz.
-
-
LamaCube
addikt
válasz
paatrick #461 üzenetére
Én nem védem. Felőlem el is áshatja magát. Ő az elejétől különcködött. A Love Island-ban is így viselkedett nekem nem volt fura. Ez a taktikája és itt is azt használja. Hogy meddig jut el az jó kérdés.
Ha a celebek összetartanak és felhasználója Máté a dupla szavazatot, akkor kipicsázhatják a civileket.
-
LamaCube
addikt
válasz
paatrick #345 üzenetére
Amióta feltünt a Survivorban ezt mondom, hogy megnyerte Zsófi azt a műsort. És még mindig úgy gondolom, hogy a celebeknél volt tartalék, mert nem gondolta senki a stábból, hogy a civilek hullanak, mint a legyek. Azután, hogy minden versenyt elbuktak hozták Niltonékat. A műsor érdekében persze, hogy Zsófit hozták vissza. Ez erről szól. Cirkuszt a népnek
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #345 üzenetére
kb olyan? az összes tehetségkutató direktbe castingol, lásd a szlovák lány a mostani sztárban sztár leszekben, aki már volt a magyar xfaktorban is korábban, a cseh-szlovák SuperStar műsort talán meg is nyerte, de döntős biztos volt.
Aztán eljátsszák mintha ismeretlen, véletlen felfedezett lenne -
csababarca
őstag
válasz
paatrick #246 üzenetére
Erőemelő?
Személyi edzőnek vallja magát, az meg már bárki lehet aki egyszer bemegy a terembe.
Valószínűleg nyomta a proteinshakeket óránként, mert attól leszel ugye nagydarab, most meg éhezik.
Azért a többi is ugyanúgy éhezik mint ő, mégsem nyavalyognak, néha tesznek egy megjegyzést, de pl Tibi vagy Dani sem kezd el játék előtt közvetlenül, meg közben is ezen elmélkedni, hogy ez nem megy.
Pláne nem sétálni.
Nem is tudom mire gondolt, amikor játék után lenyomta a "110%-ot beletettem" monológját.
Ha ez nála a 110%, akkor szerintem ez az ember soha nem dolgozott fizikai munkát, de valószínűleg semmit. -
Vakegérke
félisten
válasz
paatrick #244 üzenetére
Ha Zsófira gondolsz, szívét-lelkét beleadja a játékokba, még akkor is, ha a tüdejét kiköpi. A nagyerős hímek elbújhatnak mellette, mint például tegnap Nilton. Ő valóban akar, ellentétben Gáborral, aki tegnap már az elején nyavajgott, hogy ez nehéz játék, nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest