- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Ne is mondd, egész nap ment a stream az egyik monitoron, aztán olyan 11-éjfél körül mondtuk azt, hogy jó, ez ennyi, ebből már ma nem lesz semmi, toltunk inkább egy kis alvás előtti online pókert; a szokásos, atomkomoly 0.1$-os beszállós tournamentet, aztán mikor vége lett (nem nyertünk
) láttuk meg, hogy végül csak megcsinálták...
Jó lett volna élőben látni, még ha ennek ma aztán tényleg csak szentimentális értéke is van.
Na mindegy, lényeg, hogy még egy lépéssel közelebb vagyunk a starshiphez. Hihetetlen tempót diktál a spacex, egy ekkora volumenű és ambíciójú projektnél állami gondoskodás mellett még kb egy csavar se lenne meghúzva sehol.
Le a kalappal, annyira jó érzés látni, hogy végre a mi életünkben is fejlődik az űripar. -
opr
nagyúr
Cifu, van meg tervben orosz urhajozos cikk, vagy azt a sorozatot mar befejezted?
-
opr
nagyúr
Igen, a második fele még bőven odébb van, de ugye addig nem lehet igazából sikerként elkönyvelni a küldetést, amíg csak felfele ért oda valaki élve. Majd ha vissza is lettek hozva, hasonlóan sikeresen és gond nélkül, akkor lehet igazán örülni.
Mindegy, már ez is jó, ahogy a falcon leszáll, azzal meg nem lehet betelni, tiszta scifi még mindig.
-
opr
nagyúr
Kuldetes elso fele teljes siker. Remeljuk, a masodik fele is ilyen siman fog menni, ez peldas volt. Es igen, voltam akkora mazo, hogy egy rovid alvast kiveve vegigneztem az egeszet, bar a vegen mar picit turelmetlen voltam, hogy nyissatok mar ki azt a rohadt ajtot mostmar vegre, dehat ennyi belefer.
-
opr
nagyúr
Siker, eddig nagyon jol nez ki a dolog. Holnap lehet nezni a dokkolast is.
SN4: Igen, arra nagyon kivancsi leszek. Eddig annyit tudunk, hogy az utolso kepkocka alapjan, ahol meg nem volt rapid unscheduled disassembly, valami gebasz volt alul. Ebbol En nem mernek kovetkeztetni semmire, bar az is igaz, hogy megcsak szakbarbar szinten se vagyok a temaban sajnos, csak nagyon erdekel minden, ami urhajo, de abszolut nem ertek hozza.
-
opr
nagyúr
-
opr
nagyúr
Kilovest nezi mindenki?
-
opr
nagyúr
válasz
Letsgo2Mars #93 üzenetére
Ha ez ilyen trivialis lenne, mar az utolso kis porszemen is lenne egy kolonia.
-
opr
nagyúr
Nekem az lenne inkabb a kerdesem, hogy a Falcon Heavy teljesen ujrahasznalhato konfiguracioban eleg eros a feladathoz, hogy egy 5+x tonnanyi terhet hold koruli palyara allitson? (5+x, mert 5 tonnanyi hasznos teherrol beszelunk, ha jol ertettem, plusz az urhajo meg ki tudja mi)
-
opr
nagyúr
Közben az SN2 meg pont átment a cryos nyomásteszten (legalábbis az a része, aminél ez számít, ha jól értem)
[link] -
opr
nagyúr
Koszonom a cikket, nagyon erdekes volt, kivalo iras ismet!
Igazabol ket (najo, 1,5) kerdes merult fel bennem olvasas kozben:
1)
"közben az Orion már egy sikeres tesztrepülésen túl van"
Mi?! Mikor? Errol nagyon lemaradtam!2)
Mi ertelme van kulon kifejleszteni a starlinert meg az oriont is? Vagy csak annyi, hogy ide is csurran-cseppen a dollar meg oda is? Vagy esetleg a ketto egy es ugyanaz igazabol (ez megvalaszolna az elso kerdesemet is)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest