Hirdetés

Keresés
 • kali

  legenda

  Az okosórát csak egy példának írtam, gyakorlatilag bármilyen bluetooth kiegészítővel megoldható, az autós fejegységedet ezért nem is értem, azon az oldalon semmi extra tudás nem szükséges hozzá, ha párosítható a telefonnal, akkor általában be is állítható arra az intelligens feloldás.
  Az arcfelismeréses feloldásnál is elég széles szög adott, ráadásul itt az sem gond, ha a telefon akár fektetett állapotban van.
  A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó mellett is biztos megmaradnak még egy ideig más opciók is, az Androidos gyártóknál szerencsére nem divat egy megoldásra korlátozni és nem hagyni választási lehetőséget.
  Egyéni preferencia kérdése is lehet persze, emiatt valóban más és más döntések születhetnek az elvárások és kompromisszumos készségek kapcsán, így szinte bármi érthető.
  Legyen szó bármelyik gyártóról, mindenki mást és mást tart előnynek vagy hátránynak, sokan azon problémáznak, hogy kihalóban például a jack csatlakozó és örömmel fordulnak a Samsung irányába, mert ott még adott...stb, aztán jövőre megint más változások jönnek és más állítja majd kompromisszumok és döntési kényszer elé a vásárlókat...

  [ Szerkesztve ]