Hirdetés

2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) sKie^


sKie^
(tag)

En egy nap alatt megszoktam, hogy hol van a Mate 20 pro-n az ujjlenyomat-olvaso a kepernyon, szoval ez is csak gyakorlat kerdese.

''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''

(#2) aelod válasza sKie^ (#1) üzenetére


aelod
(PH! kedvence)

Ennyi. + nem kell az asztalról felemelni ha a hátlapon van a tapicsolás.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#3) Stabi83 válasza aelod (#2) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Autóstartóban próbáltad már feloldani??? Ott sem nyerő a hátlapi ujjlenyomatolvasó és még sok példát tudnék mondani.

(#4) aelod válasza Stabi83 (#3) üzenetére


aelod
(PH! kedvence)

Na azt ne is mond. Egy kínlódás mindig. Vagy ha már eleve feloldva teszed és sietsz fel tuti összetapicskolsz vmit amit nem kéne a kijelzőn...

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#5) Stabi83 válasza aelod (#4) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Ujjlenyomatolvasónak elöl van a helye ( legalábbis nálam ). Nálam ez volt a fő oka a váltásnak a Samukról. Most P20 Pro-t használok és az volt az egyik legkomolyabb érv mellette hogy ott a szenzor ahol régen volt a Samukon ( az csak plusz hogy gesztusvezérlésre is tudom használni, így nem vesz el helyet a virtuális gombsor ). Ha lesz rendesen használható kijelzőben lévő szenzor akkor megint érdekes lehet a Samu, addig sajnos nem.

[ Szerkesztve ]

(#6) sheratan


sheratan
(Jómunkásember)

Akkor ez most jó lesz a nagyothallóknak, hogy ők is hallják ha feloldja a telefont.

;] Bocs.

(#7) Stabi83 válasza sheratan (#6) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Batman hogy fogja utálni...

(#8) Roaming


Roaming
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Mit jelent, hogy "ultrahangos" az ujjlenyomat-olvasó? Most már azt is meg lehet állapítani, hogy valaki terhes-e vagy sem? :))

"Es az A8 ehhez képest egy Ferrari."

(#9) aelod válasza Roaming (#8) üzenetére


aelod
(PH! kedvence)

A szenzor működési mechanizmusa. Pontosabb és gyorsabb mint az első megoldások.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#10) pusszycat


pusszycat
(PH! kedvence)

Nem vagyok biztos benne, de talán majd a szúnyogokat is elriasztja,ez lesz majd a második funkciója. :D

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) HUAWEI P Smart - Black -

(#11) Somatom válasza Stabi83 (#5) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)

Ezért nem váltottam Note -ra. De, ha a Note 10 -ből meg a jacket hagyják ki, akkor nagyon morcos leszek.

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a "#79335424" Nick alatt olvasható.

(#12) fornettisuti válasza Somatom (#11) üzenetére


fornettisuti
(PH! addikt)

Az leszel.

Samsung S7 - LG Gpad 8.3 - Xiaomi MiBand2

(#13) Somatom válasza fornettisuti (#12) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)

Remélem, hogy csak ideiglenesen. A Samsung már megégette magát hasonló húzással (ha jól emlékszem, akkor az S6 -nál), aztán gyorsan visszahozta a microSD slotot.

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a "#79335424" Nick alatt olvasható.

(#14) kali válasza Stabi83 (#3) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

Még szerencse, hogy más módok is adottak párhuzamosan a feloldásra, arc, írisz és társai, amellett az intelligens feloldási módok bluetooth (legyen az autó fejegységéé, vagy okosóra...stb.) és hasonlók segítségével, így nem szorítkozik az ember csak és kizárólag a hátlapi ujjlenyomat-olvasóra, ha épp ott helyezkedik el és pont nem fér hozzá.
A fentiek miatt, engem már nem érdekel egy ideje, hogy elől vagy hátul van az ujjlenyomat-olvasó, probléma és kompromisszumok nélkül használok olyan telefonokat is, amiken hátul található.

[ Szerkesztve ]

(#15) Stabi83 válasza kali (#14) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Ezek nálam nem játszanak. Okosórát még nem találtam ami nekem megfelelne, az autóm elég nagy és az arc, illetve írisz szkennerhez elég hülye pózokat kell felvennem ha azt akarom hogy működjön is, fejegységet nem fogok cserélni a gyári BOSE meg nem tudja ezt a funkciót ( nem fogok gagyi kínai fejegységet venni, vagy többszázezret költeni egy minőségi 2dines, BT-s fejegységre ). Ezzel megint ott tartunk hogy vagy egy vagyont költ az ember kiegészítőkre vagy más típust választ. Szerencsére androidon nincsen az ember úgy egy gyártóhoz kötve mint iOS-en. A Samu sajnos elvette azokat a dolgokat amik nekem fontosak, de más gyártónál megtaláltam. Nem vagyok sem márkafan sem droidfan. Rengeteg iPhone készülékem volt és mégtöbb Samu droidom, de lelkiismeretfurdalás nélkül váltottam Huawei-re amit nem bántam meg. Amint más gyártó számomra ideálisabbat kínál a Huaweit is leváltom arra. Ezt a szabadságot nem értik meg, vagy értik félre sokszor az Apple fanok.

(#16) juuzer


juuzer
(őstag)

Szerintem ha eljutunk addig, hogy pl a kijelző alsó harmada alatt ott van egy nagyobb méretű szenzor, akkor már majd "keresgélni" se kell azt az egy pontot, ahol feloldhatjuk a telefonjainkat :)

Vamos a la playa.

(#17) Stabi83 válasza juuzer (#16) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Elvileg ez már így fog működni az ultrahangos szenzoroknál

(#18) wesder


wesder
(PH! kedvence)

Kellene egy ultrahalk verzió is.

"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."

(#19) kali válasza Stabi83 (#15) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

Az okosórát csak egy példának írtam, gyakorlatilag bármilyen bluetooth kiegészítővel megoldható, az autós fejegységedet ezért nem is értem, azon az oldalon semmi extra tudás nem szükséges hozzá, ha párosítható a telefonnal, akkor általában be is állítható arra az intelligens feloldás.
Az arcfelismeréses feloldásnál is elég széles szög adott, ráadásul itt az sem gond, ha a telefon akár fektetett állapotban van.
A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó mellett is biztos megmaradnak még egy ideig más opciók is, az Androidos gyártóknál szerencsére nem divat egy megoldásra korlátozni és nem hagyni választási lehetőséget.
Egyéni preferencia kérdése is lehet persze, emiatt valóban más és más döntések születhetnek az elvárások és kompromisszumos készségek kapcsán, így szinte bármi érthető.
Legyen szó bármelyik gyártóról, mindenki mást és mást tart előnynek vagy hátránynak, sokan azon problémáznak, hogy kihalóban például a jack csatlakozó és örömmel fordulnak a Samsung irányába, mert ott még adott...stb, aztán jövőre megint más változások jönnek és más állítja majd kompromisszumok és döntési kényszer elé a vásárlókat...

[ Szerkesztve ]

(#20) Stabi83 válasza kali (#19) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

S8+om volt és sajnos az arc és az írisz szkenner sem volt nekem kényelmes illetve hatékony. A fejegységem meg nem BT-s szóval kiesett. Biztos van akinek ez jó de nekem jobb döntésnek bizonyult váltani amit más is indokolt. Úgy vtam vele hogy vagy visszaváltok S7E-re vagy P20 Pro de aztán a jobb esti képek és egy jó ajánlat átcsábított a Huawei felé. Bevallom viszont hogy az eddigi legjobb telefonom az S7E és a i7+ volt.

(#21) Roaming válasza aelod (#9) üzenetére


Roaming
(őstag)
LOGOUT blog (1)

:R

"Es az A8 ehhez képest egy Ferrari."

(#22) sebgutkopf


sebgutkopf
(őstag)

Ez a hír olyan tekintetben érdekes, hogy azt írja jövőre már a közép kategóriában is ezt használja a Samu. Eddig azzal riogattak a pletykák, hogy a 3 féle S10, ami jön az egyetleg viszonylag kis mérető verzióban pont nem a kijelző alá kerül a ujjlenyomat, hanem oldalra. Viszont ha a későbbi középkategóriában ugyan olyn olvasó lesz mint az nagyobb s10-ekben, akkor aligha engedheti meg magának a samsung, hogy kihagyja a legolcsóbb s10-ből a kijelző alól.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.