Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
sz.gabor11 #181 üzenetére
Muszáj mindenhova beböfögni ilyen értelmes hozzászólásokat?
-
club1
veterán
válasz
dellfanboy #133 üzenetére
A negyedik szolgáltatóhoz nem az államnak kell pénzzel rendelkeznie, hanem a negyedik szolgáltatónak. Azaz ha lesz negyedik szolgáltató, attól az állam (sok) pénzt fog kérni.
-
club1
veterán
válasz
dellfanboy #130 üzenetére
Azért lesz jó, amit előtted egy hozzászólással megírtak. Az EDGE ugyanis csak nálunk szélessáv. Normális sávszélesség csak 3 vagy 4G-n érhető el, ezeknek viszont marha kicsi a hatótávolságuk a magas frekvencia miatt. Alacsonyabb frekvencián jóval nagyobb területek fedhetők le anélkül, hogy újabb tornyokat kellene építeni. A meglévő tornyokon 900 MHz-en nyújtott 3G-vel kb. 80-90%-os földrajzi lefedettséget lehet elérni, míg 2100 MHz-en jó ha 50%-ra van esély.
-
club1
veterán
válasz
amdphenomX4 #58 üzenetére
Hát nem tudom, én mind görögben, mind horvátban eddig csak 3-3 szolgáltató hálózatával találkoztam... Persze tudom, hogy a görögöknél van 4. szolgáltató is, de mennyit ér, ha csak az ország 3%-át fedi le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest