Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
Megkértem a bootloader nyitó kódot! Még nem jött engedély. (Nekem nem volt egyszerű. Visszakérdez miután válaszoltál.)
Várakozom. -
csocsoszán
őstag
Nem is láttam a másik topikot!
linket dobna valaki? Köszönöm!
Megnyugodtam! Teljesen originált fóliázott darabot kaptam. Vszeg ezért gyári romos.
Nagy nehezen küzdöttem fel a play-t, meg a szinkronizálást! Baiduval jött le. (Simán nem telepítette!)
Az antutu mindenkinek ilyen kevés? -
csocsoszán
őstag
Kézbesült!(mikor megláttam.
) Spemall-tól vettem.
Mate 8 is szép de ez még annál is szebb. Írtam a már, hogy a mate is elég erős és gyors, nekem. A szépség a kijelző ami nekem most számítana. Na, elégedett vagyok!
Ez már nem a kicsik közé tartozik kijelző! Jók a színek és fényerő is van bőven.
Csináltam kicsomagolós videót. De telefonnal, már épp befejezni akartam volna mikor rám írtak! Azt hittem megütt a guta, mert ilyenkor ugye leáll a videó.
Na mind1.
Gyári Kínai rom van rajta 4 nyelv választással. Három pálcika pálcika székláb, és egy englis. Kicsit örülök, hogy nem global rommal kaptam. Teljesen originál volt a csomag! (Felraktam a play-t de ez így még nem az igazi.
(Az kicsit zavar, hogy 150-es antutu helyett csak 113-at csinált.)
Amitől kicsit tartottam a telefonbeszélgetés hang. Elfogadható! Érzem, hogy rezeg kicsit masszírozva a fülem, olyan közepes a hangminőség.
Csak javasolni tudom a vételt! (Egy samunál szt. többet ér!)
Úgyhogy öröm és bódógság! -
csocsoszán
őstag
http://www.tek.no/artikler/test-xiaomi-mi-mix/364875/2[link]
Érdekesség! -
csocsoszán
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #82 üzenetére
Elkészítjük a tesztet!
Bodrik11 ígért segítséget!(Ő beszokta tartani amit ígér!
)
Kicsomagolást is fel kell venni (a paypal reklamáció végett is! Spemall-nak is kell.).
De a teszt miatt kell egy pár nap amíg kicsit átnézem!
Videót is össze kell hozni! Arról ne beszéljünk, hogy ez lenne az első! -
csocsoszán
őstag
Leszünk itt valamikor sokan?
Kicsit lankadt ez a topik
-
csocsoszán
őstag
Egyértelműen igazad van! (De sötétben a legritkább esetben fotózom)
Az pl. érdekelne raw működik e?
Ha global romod van lehet sosem lesz OTA frissítés.
Viszont azt fontosnak tartom leírni, hogy a Kínaiaknak (nem csak!) maguk felé szokott hajlani a kezük! Ez azt jelenti, hogy a kínai romok jobbak (mate 8 tapasztalat). Másként használják a partíciókat, több funkció, engedélyezve van a telefonbeszélgetés felvevő funkció alapban, előbb jönnek a frissítések több jön......stb. -
csocsoszán
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #75 üzenetére
Sajnos még egy két hetet várnom kell, hogy személyesen meggyőződjem a mix képességeiről. Úton van.
06:18:00Sorting in progress at local branch,Remark: item ready for despatch
06:16:00Arrived at Depot.
01:02:29The item has been departure the transport center of SF.
01:00:33The item has been arrival the transport center of SF.
Aztán ki fogom "vesézni". A saját tapasztalatom a fontos, mivel nekem kell élni vele.
Azért a tapasztalatom azt mondja, hogy javítottak a mate 8 kép minőségén, de csodák nincsenek. Írtam nekem nem is a fotó a legfontosabb.
Készítek majd teszt videót, remélem segítek másnak a választásban. (Kicsit más szempontokat is előtérbe helyezek, pl. a füles hang. Nekem fontosak s fejlesztői romok... stb. -
csocsoszán
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #73 üzenetére
A gsm arénának az összehasonlító képéről beszéltünk! Arról volt szó, hogy a mix nem üti meg közel sem a mate 8 képét. Nem a Mate 9-ét!
"Én most nem az én Mix-em képeivel hasonlítottam össze, hanem a GSMarena belinkelt oldalán található képekkel. Finoman szólva van különbség a Mate8 és a Mix között."
Erre írtam ezt.
"Megnéztem! A mixen a felirat szépen olvasható, a matén olvashatatlan. (Lincoln-nál)
Remélem javulni fog."
Nézd meg az utána behelyezett képet. Amin jól látszik, hogy a mate 8 felbontása rosszabb.
Remélem mindenki látja. -
csocsoszán
őstag
Megnéztem! A mixen a felirat szépen olvasható, a matén olvashatatlan. (Lincoln-nál)
Remélem javulni fog. Nekem a kijelző fontosabb, mivel sokat nézek filmet.
Szinte mindent telefonon csinálok, a laptopot alig kapcsolom be.
470 nit kicsit kevésnek tűnik! A matéé több papíron, viszont napfényben kevés! Ez aggasztóbb számomra. Meg a fehér az tényleg fehér e. A matén van színhőmérséklet beállító. Itt a fehér az fehér.
És még a hifi hangminőség fontos számomra. ("Rendes" fülessel!)
Úton van a készülékem hamarosan kiderülnek ezek a dolgok!
A global rom érdekel még! Arra bizony nem érkezik OTA. -
csocsoszán
őstag
Biztosan igazad van! Azt azért megjegyezném, hogy jó TV-n vagy jó monitoron nézd!
Mindjárt kissé megváltozik a véleményed! Erről a topikunkban voltak eszmecserék!
Viszont mivel nekem a kamera másodlagos, és ha megüti a mate 8 szintjét, már elég lesz!
Inkább a beszélgetés hangjától félek! -
csocsoszán
őstag
[link]
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=8400&idPhone2=7239
Sziasztok! Nekem most mate8-am van.
Ami szerintem jó képeket készít!
Itt az összehsonlításban, nem tűnik ez a mix olyan rossznak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest