Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
válasz
csocsoszán #102 üzenetére
Ez nem rossz, de külön a screen-re kellene nyomni, hogy az a 40% mit takar órában, percben.
-
kovacs65
őstag
válasz
csocsoszán #94 üzenetére
Antutu: YT-n szinte mindnek 125K körül.
-
kovacs65
őstag
válasz
csocsoszán #94 üzenetére
-
kovacs65
őstag
válasz
csocsoszán #90 üzenetére
Hurrá!
Vége megkönnyebbültél?
Érdekes az enyém global stabil MIUI-val jött ugyanonnan.
Sőt a "Telefonról menüben" van egy "MIUI Hungary" felirat is.Szerintem döntsük el, hogy melyik topikot használjuk, mert így mindkettőt kettőt nehezebb figyelni.
-
babosmiki
addikt
válasz
csocsoszán #88 üzenetére
Gratula, üdv a klubban!
-
janosgal
tag
válasz
csocsoszán #84 üzenetére
Várjuk a tesztet. Előre is köszönjük!
-
válasz
csocsoszán #84 üzenetére
Sok Sikert! -
válasz
csocsoszán #81 üzenetére
Szerintem ha ír valaki Mix tesztet, ott garantáltan lesztek páran.
-
NovakX5
csendes tag
válasz
csocsoszán #78 üzenetére
Gondolom már várod
Konkrét hibába még nem futottam bele a ROMot illetően, bár a launchert én az első napon lecseréltem. Frissítés még nem jött rá, mióta megvan. Egyelőre én még nem is rootoltam, de ami késik, nem múlik.
Egyébként visszatérve a képekre, még nézegettem egy kicsit őket, és a Mate8-at csak jó fényviszonyok esetén veri, 'low light'-nál már egyértelmű a Mate8 fölényeDe majd kipróbálod, ha megjön. Én is úgy vettem amúgy a mixet, hogy tisztában voltam a fotós hibáival, tudtam, hogy nagy visszalépés lesz. Valamit, valamiért...
-
NovakX5
csendes tag
válasz
csocsoszán #72 üzenetére
Teljesen jogos, a kép bemásolásánál már valamiért Mate9-re váltottam
Sorry.
Mate8-al valóban az a helyzet, amit írtál.
Ettől függetlenül, szomorú, hogy csak a Mate8-at veri. Az sajnos nem nagy teljesítmény.Számomra a lényeg, hogy a csúcskategóriától bizony messze van.
-
válasz
csocsoszán #74 üzenetére
Tudom, nem is nagyon neked szólt az üzenet.
Egyébként pont az eltérő értékek miatt nem szeretem az ottani tesztet. -
NovakX5
csendes tag
válasz
csocsoszán #70 üzenetére
Mixnél szépen olvasható, Mate 9-nél olvashatatlan? Komolyan mondom el sem hiszem, amit írsz
Mármint ne vedd személyeskedésnek, de tényleg. Remélem csak elírás. Itt van a kép, felül a Mix, alatta a Mate9, legalul az S7. Ha ebből te azt látod, hogy a Mix képe jobb, mint a Mate9-é, akkor én ezennel feladom
-
NovakX5
csendes tag
válasz
csocsoszán #64 üzenetére
A hang szerintem teljesen rendben van. Kicsit célozni kell vele, de ez a hagyományos hangszóróra is igaz. Nekem a hangerő is elég, sőt nem is maximumon használom.
Visszatérve a képminőségre, a Mate 8-at távolról sem hozza. Monitor vagy TV-től függetlenül ha a belinkelt oldalon egymás alá teszed őket, és megnézed mondjuk Lincoln állán a szakállt... Mate 8 elfogadható kategória, a Mix-nél csak egy fekete pacát látsz a zajban. De ugyan ez igaz a középen lévő színes pálcákra is, nézd meg, hogy a Mix milyen durván elmossa, még a Mate 8-hoz képest is... Pedig a Mate 8 azért szintén nem a csúcsa a mobilos fényképezőknek. -
NovakX5
csendes tag
válasz
csocsoszán #62 üzenetére
Nem tűnik olyan rossznak? Válaszd ki a Mix alá mondjuk a Samsung S7-et, és 'Low Light' képet, majd húzd a nagyított részt a bal felső negyedben látható térképre. Utána erősítsd meg, hogy nem tűnik olyan rossznak
Még nézegettem egy kicsit, és egyébként a Mate8-nál is gyengébb a Mix. Nem kicsit. Kizárólag a 'Good Light' megvilágítás esetén hoz elfogadható képeket (ahogyan írtam is). De a tapasztalatom is azt mutatja, és a linkelt teszten is az látszik, hogy ha verőfényes napsütésnél egy fokkal borúsabb az idő, már elkeserítő a végeredmény. Már az a tény önmagában sokat elárul, hogy a tesztben az S7 ISO200-as, a Mix ugyanolyan megvilágítás mellett ISO2000-es érzékenységet használ. Azt hiszem ezt mindent elmond.
Persze ha az ember kevésbé érzékeny a fényképek minőségére, akkor azért használható, csak rettenetesen messze van az élmezőnytől. Minőségben egyértelműen középkategória (bár ha az A5 (2016)-ot is annak vesszük, akkor még az alatti).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest