- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Galaxy S25-öt még nem, rá való tokokat már találtunk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz davidsone #37 üzenetére
Nekem is bejön ez a forma, de ennyit nem érnek meg nekem, az alábbi 2ő között vacillálok:
Blackview Omega Pro
LEAGOO Elite 1
Mondjuk az visszatart a SONYtól, h öcsémnek 3 is volt a, de nyüzsögtek a kritikus hibáktól, és eladta őket, na meg a "vízálló"nak sem tetszett ha esőbe felvette hogy felszaladna hozzám a lakásba, pedig annyit hozni kéne...[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Szerintem a SONY telefonjai a legszebbek, az áruk meg úgyis megy majd lefelé. Nekem tetszik.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
eventus
veterán
Nem kell kiborulnod Inkább láss a dolgok mögé:
Ha a google és a készülék gyártók egy kicsit jobban figyelnének a biztonságra. Rengeteg droid eszköz van a piacon, sokat alig frissítenek, rövid az életciklus. Egy bizonyos MMS üzenet is kárt tud tenni.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
törölt tag
Következő telefonom. Feleségemnek meg egy Z5 Compact.
Lehet fikázni, de amíg ilyen üzemidőt nem képes hozni a Samsung, addig az S6 sorozat szóba se jöhet, pedig azok se rosszak. -
Próbálj meg egy kicsit szélesebb körben gondolkodni, ne csak a saját felhasználói szokásodra alapozz. Vannak emberek, akik a céges levelezésüket a telefonra szinkronizálják, ám a policy megköveteli, hogy beállíts a telefonon egy betűkből és számokból álló jelszót, amit minden feloldásnál be kell pötyögnöd, ami idő. Na ezt nagyon jól ki tudja váltani az ujjlenyomatos feloldás, ami 1 másodperc így.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Nagy divat ez az ujjlenyomat olvasósdi, biztonság jegyében. Azonban maga a droid rendszer elég sebezhető, user erroron kívül is. Akkor mi értelme? Kb mint a szelfizés 4K kijelző pedig már az őrület határa, de átlépve. Hasznosabb fejlesztéseket alkalmazzanak. Persze az nem lehet divatos, ami tényleg hasznos és valóban okossà teszi a telefont.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
hemaka
nagyúr
Egesz korrekt, bar sok ujdonsagot nem tartalmaz olvasva a cikket.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Deck
titán
válasz tothmaxy182 #38 üzenetére
Van aki megveszi annyiért. Samsung és az iphone se ér 250et mégis veszik. Amúgy meg 220k, szolgáltatónál 200k lesz várhatóan. Ha nem tetszik nem veszed meg de ne kérjünk már lehetetlen dolgokat. Vagy minek erosebb hardver? Jobban fusson az angry birds? Te csak ne aggódj a Sony miatt.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
davidsone
addikt
jól néz ki tetszik ez a szögletes forma
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Deck
titán
válasz tothmaxy182 #32 üzenetére
Mit mutassanak? Holografikus kijelzőt?
A design meg nagy szám, felesleges erről vitázni.Majdnem ugyanaz mint a Z2/Z3.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Nem rossz. Z5c járt nálam a napokban teszten. Kifogástalan. Kicsit vastagabb lett, mint a Z3c, de a kijelző még szebb, viszont terhelés alatt melegszik, mint egy kemence.
-
addikt
Kicsit többre számítottam, de hat ez bán.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
isti215
tag
Végre újitottak a kamerába.Ez a mattosabb üveghátlap jó döntés volt.
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
tothmaxy182
őstag
Hmm, semmi olyat nem mutat, amit más gyártó eddig ne tudott volna.
Persze szép, meg erős, meg minden, de attól még totál középszerű... Dizájn se egy nagy szám! Talán a kamera!Minden szavam magánvélemény!
-
Ricardo
titán
Nekem tetszik a Sony forma. A kamerájára kíváncsi vagyok.
-
Deck
titán
Dehogyis érdemes..
(#12) 00KID Jellegzetes gyönyörű design. Nem tudtam, hogy megy a jóslás? Jelentkezz a tv-be.
(#20) batt Gyönyörű a design mint mindig. Izlésről nem vitatkozunk de a kommented a szánalmas nem pedig a kinézetük. Elismerésem, hogy a jövőbe látsz.
(#25) flash- Erről független tanulmányod van? Érdekelne a statisztikád, hogy honnan veszed a 10/9-et? Mert, elég nagy marhaság. De persze minden Sonys cikknél összegyűlik a sok "értelmes" ember.. Attól, hogy pár beázik még nem mind és garanciális. De nem kell vízbe vinni talán kilehet bírni, amíg fürdik, zuhanyzik az ember.
(#29) big-J Ízlések.. Én biztos sose vennék olyat, számomra nagy és vacak. Na meg ne is említsük, hogy ha 2 kézzel tartod bizonyos szögekben akkor nem érzékeli az érintést.
Az árak meg független bevezető árak lesz majd olcsóbb nem kell egyből megvenni, aki meg nem akar venni annak meg mindegy mennyibe kerül.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
big-J
őstag
Ugyanezt megkapod oneplus 2-ben, feléért... Semmi értelme az idei 810-es telóknak.
-
darvinya
titán
Nagyon tetszik.
Bár USB C belefért volna .Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
flash-
veterán
"ráadásul IP68-as ipari szabvány szerint por,- és vízálló. "
gondolom úgy mint a többi sony-is. ip ide oda áznak be ,aztán romlanak el. 10 ből 9.
-
batt
aktív tag
Mire gondolsz?
Ha a kinézetre gondolsz akkor már be van mutatva számtalan videó és teszt van már! Így néz ki!
C5 ultra lett volna szerintem is az ideális kinézet egy plexi hátlappal és vékony kávával! De hát a sony tudja mi kell a népnek!
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
NightDante
csendes tag
Z3c és a z5c mindkettő esetben, 2gb rammal rendelkezik.
-
batt
aktív tag
Nem tudom mért vannak odáig! A készülékek z1-töl mostanáig kicsi változtatással ugyan úgy néznek ki! Szánalmas!
Semmi komoly újítás nincs a kamera és az ujjlenyomat olvasó kívül! Amiért Brutálisan megkérik az árat! A Sony nak nagyon messzire gurult el a gyógyszere! Z5c KB 173k, Z5 220k, z5P 250kA Z5C kritikán aluli ennyi pénzért 1 gb kevesebb ram és nagyobb csúnyán mint a z3C ! Vicccccccc
A Sony is a htc sorsára fog jutni!
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
TOM-202
senior tag
Azt hiszem hogy a Z2-ről erre már érdemes lesz majd váltani.
-
pprod94
aktív tag
2x olvastam át. A címben valami 4k-s phabletről is szó van. No de a cikkben?
-
Danny365
őstag
10+ perc 4k felvétel során alig melegedett a cucc.
Egyébként még el is gondolkodnék a telefonon, de így év vége felé én már nem nevezek be egy sd810 készülékre, mikor a Qualcomm már javában hype-olja a 820-at, ami remélhetőleg nem fog csalódást okozni.
-
NightDante
csendes tag
válasz DrTechnoid #10 üzenetére
Miért, ott most mi a divat?
-
oszi666
őstag
Ez a soc nem az amelyik diszno modon tulmelegszik?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Freiherr
őstag
Jellegtelen külső,bukó lesz ez is.
Back to the future
-
őstag
válasz NightDante #8 üzenetére
Japánban már nem selfieznek újabban
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
maximilian4
addikt
Én nem ájultam el tőle. Nem hiszen hogy túl sikeres lesz.
Maxi
-
NightDante
csendes tag
Furcsállom, hogy az előlapi kamera kissebb mint az m5-ben. Mi lehet ennek az oka?
-
kortic
tag
Az oldalsó gombok elrendezése lehetne kényelmesebb, másban hozza az elérhető csúcsot, remélem a hőmérséklet kamerahasználat mellett nem tartozik ezek közé
[ Szerkesztve ]
Local phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
vicze
félisten
Lődd be szépen a Z3+ fölé. 250e???
Ez az ujjlenyomat megoldás a legkényelmesebb lehet mind közül, ha megfelelően működik.A többség megint majd leírja, hogy semmi se változott unalmas stb., ami igazából igaz is, a többnyire minden kicsit pozitív irányba mozdult megint, csak túl kicsi a lépcső megint. A 3GB RAM-ot fogja mindenki leginkább kritizálni, és azt hiszem előre összefoglaltam a kommenteket.
A másik két készülék sokkal érdekesebb.
Szerk: esküszöm nem olvastam az előttem lévő hármat.
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Hát ez se valami nagy előrelépés....
De tény, jobban néz ki és jónak tűnik ez az oldalsó ujjlenyomatolvasó -
bélus91
tag
Nem valami nagy előrelépés z3+-hoz képest:_(
-
jacis
nagyúr
Rokabőr...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
félisten
Várható ár?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 12/512GB Normál állapotú,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!