Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtwo
senior tag
Gari:[link]

-
Vtwo
senior tag
-
kaller1
veterán
válasz
marcell1993
üzenetére
Még jó,hogy nem a szakmai topikjába írtad ezt be,mert ott ezért a kijelentésért szétkapnának...

-
marcell1993
tag
Az apple nem diktál semmit én nem szeretem! Kamerában nagy fos! És könnyen beszarik!
-
hahopihe
csendes tag
Hello!!
Gyanítom, hogy nem itt kellene megkérdeznem......de tudna valaki segíteni?
USA piacra gyártott IPhone 3G 16Gb telefon az használható a magyar viszonyok között?
Értem ezalatt a hangsávot, meg az olyan dolgokat, amikben az amcsi dolgok általában különböznek!Válaszokat előre is köszi!
-
Ulkesh
őstag
válasz
(An)Dante
üzenetére
"Téged, mint felhasználót abszolút nem érdekel, hogy ki a beszállító, csupán azt nézed, hogy mi változott a specifikáció és szoftver terén."
Pontosan.
Így igencsak érdekel a jóval gyorsabb proci, új, nagyobb tudású és szintén gyorsabb GPU, a dupla mennyiségű memória, az új compass-al támogatott GPS, a nagyobb aksi.Szóval egyáltalán nem arról van szó, hogy a RAM-okat most a Hynix és nem a Samsung szállítja..
-
-
(An)Dante
őstag
Azért ne essünk túlzásokba. A Samsung és a Sony Ericsson belső terén teljesen különböző, külső vonásokban pedig csak erősen hasonlító megoldásaira is kígyót-békát szoktak szórni. Az Apple három éve szinte tökéletesen azonos kialakítást használ és belső téren is kis lépéseket tett csupán. Nem azt írtam, hogy a készülék ne lenne jó, csupán azt jegyeztem meg, hogy a legnagyobb változás a szoftverben történt, ami egyébként dicséretes!
-
plus44
veterán
Az ujjlenyomat-olvasót kombinálhatnák a biztonsággal és máris tökéletes lenne, kár, hogy új modell szükségeltetik hozzá.
-
Ulkesh
őstag
"de jó látni, hogy a közel azonos modellek kiadása után végre a gyártó is komolyabb fejlesztésbe kezd."
Azért attól, hogy a 3GS burkolatát nem változtatták, attól belülről teljesen új készülék. Gyakorlatilag a kijelzőn kívül minden más a régi modellekhez képest.
-
Malory
tag
Nem tartom magam butának, de RFID olvasó a kijelzőbe?
miért is lesz ez jó? mert a kijelzőn való visszajelzést a gombok virtualizálására azt értem, de micsinál nekije az RFID?
és a kiejlzőn megjelenő rfid kóolást olvassa, vagy mint egy vonalkód olvasó működik és a levegőből veszi ki a zokszigént vizuális azonosítás, rádiófrekvenciás, vagy hülye vagyok? -
jó ötlet
apple
-
vottokar
senior tag
Nem hülyeségek, csak hogy megint ezeket le lehet szabadalmaztatni az örökkévalóságnak? Nekem kb mint a multitouch. De tudom, hogy rosszul látom..
-
-XadAnuX+
őstag
Na egyre jobb ötlettel áll elő az Apple, így tovább!
-
evone
őstag
Egyébként előlapi kamera is valoszinuleg akkor lesz hogyha betudjak integralni a kijelző möge.

-
N-vidi-A
őstag
Ez most okos megoldás, nem rossz!

-
Cyberb0b
tag
A csoda az egészben, hogy applenak köze nem volt idáig a telefon gyártáshoz erre ők diktálják a telefon iparnak a lépést

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Fieldy Loop AI automata jegyzetkészítő jegyzetelő asszisztens
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Apple Airtag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és a kiejlzőn megjelenő rfid kóolást olvassa, vagy mint egy vonalkód olvasó működik és a levegőből veszi ki a zokszigént vizuális azonosítás, rádiófrekvenciás, vagy hülye vagyok?