- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtwo
senior tag
Gari:[link]
-
Vtwo
senior tag
-
kaller1
veterán
válasz
marcell1993 #27 üzenetére
Még jó,hogy nem a szakmai topikjába írtad ezt be,mert ott ezért a kijelentésért szétkapnának...
-
marcell1993
tag
Az apple nem diktál semmit én nem szeretem! Kamerában nagy fos! És könnyen beszarik!
-
hahopihe
csendes tag
Hello!!
Gyanítom, hogy nem itt kellene megkérdeznem......de tudna valaki segíteni?
USA piacra gyártott IPhone 3G 16Gb telefon az használható a magyar viszonyok között?
Értem ezalatt a hangsávot, meg az olyan dolgokat, amikben az amcsi dolgok általában különböznek!Válaszokat előre is köszi!
-
Ulkesh
őstag
válasz
(An)Dante #18 üzenetére
"Téged, mint felhasználót abszolút nem érdekel, hogy ki a beszállító, csupán azt nézed, hogy mi változott a specifikáció és szoftver terén."
Pontosan.
Így igencsak érdekel a jóval gyorsabb proci, új, nagyobb tudású és szintén gyorsabb GPU, a dupla mennyiségű memória, az új compass-al támogatott GPS, a nagyobb aksi.Szóval egyáltalán nem arról van szó, hogy a RAM-okat most a Hynix és nem a Samsung szállítja..
-
-
(An)Dante
őstag
Azért ne essünk túlzásokba. A Samsung és a Sony Ericsson belső terén teljesen különböző, külső vonásokban pedig csak erősen hasonlító megoldásaira is kígyót-békát szoktak szórni. Az Apple három éve szinte tökéletesen azonos kialakítást használ és belső téren is kis lépéseket tett csupán. Nem azt írtam, hogy a készülék ne lenne jó, csupán azt jegyeztem meg, hogy a legnagyobb változás a szoftverben történt, ami egyébként dicséretes!
-
plus44
veterán
Az ujjlenyomat-olvasót kombinálhatnák a biztonsággal és máris tökéletes lenne, kár, hogy új modell szükségeltetik hozzá.
-
Ulkesh
őstag
"de jó látni, hogy a közel azonos modellek kiadása után végre a gyártó is komolyabb fejlesztésbe kezd."
Azért attól, hogy a 3GS burkolatát nem változtatták, attól belülről teljesen új készülék. Gyakorlatilag a kijelzőn kívül minden más a régi modellekhez képest.
-
Malory
tag
Nem tartom magam butának, de RFID olvasó a kijelzőbe?
miért is lesz ez jó? mert a kijelzőn való visszajelzést a gombok virtualizálására azt értem, de micsinál nekije az RFID?
és a kiejlzőn megjelenő rfid kóolást olvassa, vagy mint egy vonalkód olvasó működik és a levegőből veszi ki a zokszigént vizuális azonosítás, rádiófrekvenciás, vagy hülye vagyok?
-
jó ötlet
apple -
vottokar
senior tag
Nem hülyeségek, csak hogy megint ezeket le lehet szabadalmaztatni az örökkévalóságnak? Nekem kb mint a multitouch. De tudom, hogy rosszul látom..
-
-XadAnuX+
őstag
Na egyre jobb ötlettel áll elő az Apple, így tovább!
-
evone
őstag
Egyébként előlapi kamera is valoszinuleg akkor lesz hogyha betudjak integralni a kijelző möge.
-
N-vidi-A
őstag
Ez most okos megoldás, nem rossz!
-
Cyberb0b
tag
A csoda az egészben, hogy applenak köze nem volt idáig a telefon gyártáshoz erre ők diktálják a telefon iparnak a lépést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest