- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Gear S3 - második kör
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Minden héten Exynos
- iPhone topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Tetszik ez a Lumiás dizájn
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
roli543
őstag
Egyrészt ez a design valami csodaszèp, anno volt 920-as Lumiám, olyan szèp telóm sose volt többet.
és amúgy ennyit a 200MP-es meg 108-as kameràkról. Ennek kellene a jövőnek lennie, mint anno a PureView.. dehàt azt nem lehet eladni.
Az ára azért brutál! De a design az nálam 5*Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Alvin_ti4200
félisten
Gyújtótávolság lesz az a fókusztávolság. Tetszetős a dizájn, bár a méret nekem már erősen határeset, a 240Hz-es kijelző pedig jó esélly zabálja az akksit, de biztos, le lehet venni 60-ra
A full-frame ekv. 19mm szerintem túl széles normál használatra így, hogy nincs mellé mondjuk egy 28 vagy 35mm ekv. másik. Szintén kár, hogy kimaradt a teleobi, egy 50, 65 vagy 85mm ekv. jól jött volna.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
széles meg tele nélkül azért nem nagy durranás.
-
Ganzer
aktív tag
Baromi jól néz ki.
-
Ricardo
titán
Megnéznék róla egy tesztet. Különös tekintettel a kamerára.
-
félisten
Ezentúl a jó kamerás mobil hátlapja = káddugó?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
janeszgol
félisten
Nekem is a Lumia jutott az eszembe. (925, 730.)
-
doooo
veterán
-
addikt
Biztos jó képet csinál, de egy kamerával kihagynám.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
-
browned
csendes tag
válasz Luck Dragon #12 üzenetére
Fájó szívvel váltam meg én is anno az utolsó Lumiámtól. Nagy kár, hogy csúfos véget ért a történetük...
-
-
addikt
Jó kis 930-am narancs színben.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Graphics
Jómunkásember
A két telefon lelke persze nem ez, és nem is a + jel nélküli Snapdragon 8 Gen 1, vagy a 12 GB RAM, az 512 GB-os tároló és az 5000 mAh-s telep.
Ezt a mondatot nem annyira értem.
Tehát akkor mi a lelke?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Krisztián777
csendes tag
Érdekes fényképezőgép!És külön öröm hogy telefonálni is lehet vele!
-
max05
csendes tag
brutál jól néz ki szerintem is
noon.hu
-
t72killer
titán
Ez továbbra is csak egy fixfókuszos szupernagylátó kamera kb 100mm2 szezorfelülettel (az 1" még úgy se jön ki, ha a szenzor szélét+hosszát összeadjuk).
Bármi, ami nem tájkép, vagy az alany(ok) képébe nyomott torz portré/csoportkép, durva crop-ot igényel, konkrétan az 50mm NORMÁL látószög esetén a szenzorfelület HETEDÉT használod.
Röviden: kakinak pofon, lehet vele villogni, de ez nem ultranagy látószögeknél kanyarban se lesz egy 10éves(!!) sony RX100-hoz képest, aminek ugyanekkora a szenzora, de ha nem félhalszem világot akarsz fotózni, akkor szépen elzoomolsz 100mm-es fókusztávig.
Mindez kb 4 jó telefon áráért...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
dz1989
senior tag
válasz t72killer #22 üzenetére
Szerintem is az a gond hogy túlságosan nagy a látó szög. A Panasonic CM1 ekv.28mm mikor megláttam hogy ekv. 19mm?
Csak kompromisszummal lehet itt bármit változtatni. Vagy is a fizikát nem lehet meg b***i
Pl egy lakás körbe fotózásához vagy egyéb épületek belsejében tökéletes és múltkor jól is jött volna. De amúgy szerintem
-ez elfér egy viszonylag egy vékony testben(torzít mert fél hal szem)
-vagy cserélhető objektívesre kéne. (az ember maga tudna variálni a kompromisszumok között, de valakinek ez macerás lehet)
-vagy nyitott fókusz lencsésre mint a Panasonic CM1-t (sérülékenyebb)
-vagy normál min. 28 vagy 32 mm ekv. (de akkor nagy vastag lenne meg valamelyest ormótlan is)
-vagy inkább kisebb szenzort. Pl.: 1/1,3" (kisebb a szenzor már nem annyira hangzatos)Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
t72killer
titán
Pontosan, ha régen csereobis vagy zoom géped volt, mikor állítottál rajta 19mm EKVIVALENS fókusztávot? Kezdjük ott, hogy a legtöbb földi halandó kb soha, mert legjobb esetben 24mm ekv-ről indultak a zoomok (apsc-n ez 18mm, m43-on 12mm fizikai fókusztáv).
Most meg a gyökπ/2 paraszt is ultranagylátóval bénázik, mert azt nyomta a kezébe a telefongyártó.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Weblap készítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 400 milliárd dollár fölé emelkedett Elon Musk vagyona
- Samsung Gear S3 - második kör
- Vallás
- Spórolós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független, új
- PHONE SE 64GB KARCMENTES, 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest