- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
még nem is az a gáz, hogy másodlagos funkció
hanem hogy egy ekkora lapátot már nem kényelmes hazsnálni, zsebben hordozni. már az evo4g is túl nagy, meg a hd2. ez meg még rátesz arra is. komolyan mondom, először értek egyet SJ kényszerképzeteivel, hogy nem növeltek fizikai méretet a szifonnál.
-
törölt tag
kár, hogy ilyen tepsi...
mondjuk egy 3,8-as kijelzővel simán elfogadnám, cska ha ki is adnak akkora méretű változatot, akkor az biztosan butább lesz, mert nem lehet ám egy kisebb telefon is okos...
amúgy jókat mondanak a videóban: van divx lejátszás alapból, meg egész tetszetős az új motoblur is, az első változathoz képest sokkal karakteresebb és szebb.
-
törölt tag
hát, za biztos, hogy a cortex a8 chipek esetében sokkal nagyobb tartományban mozog a lehetséges órajel. de az is lehet, hogy egyszerűen a snapdragonnál nem hagytak rá annyit biztonságból akár, hogy ekkora potánciál legyen benne.
mondjuk én nem nagyon vagyok híve a húzásnak, végülis valószínűleg nem véletlen lőtték be arra az értékre, amire. meg ha mefelel a teljesítménye, akkor nem nagyon érdemes vele szórakozni. -
törölt tag
értem én, de gyakorlatilag még így is az egyik legnagyobb elérhető akksit kapta. amúgy nem vagyok benne biztos, hogy a snapdragon fogyasztásban jobb ezeknél a cortex prociknál. a milestone sem olyan vészes szerintem ilyen szempontból azért.
mondjuk a nagyobb kijelzőt "sajnálom". vagyis csak azért, mert úgy már nem fog kelleni nekem. a milestone is elég nagy, hát még ez... bár biztos sok embernek kell, végülis a HD2-t is veszik.
-
törölt tag
1500 kevés?
neked mégis mekkora akkumlátorok vannak a telefonjaidban? meg azt is nézted, hogy milyen vastag? a Milestone-ban 1400-as van, mégis elmegy egész tűrhetően.amúgy nagyon jól néz ki, de remélem ez még nem a 4,3"-os kijelző lesz, mert az már túl nagy... 3,5 környékén pont jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest