- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most néztem egy videót, idén elsejetol változtak a jótállási törvények.
Szazezerig egy év, kettootvenjg két év, ez felett három.
Ha a karira kapott új telefon bedoglik, akkor arra már az új szabály érvényes, és ha három szerelés után megint megdoglik, akkor csere, vagy lóvé vissza.
Vannak kivételek, de ez már jobban hangzik. -
nem jutott el még "elég magasan lévő ember füléig"
én sem hittem el a dolgot, aztán 2-3 hónapja néztem egy yt videót amiben a gyerek vett két új álljfónt, szétszedte őket, kicserélte a kijelzőt, éééés... semmi.
aztán az akksit... ééés semmi.
kamera? nem volt autófókusz (ha jól rémlik)
aztán minden vissza a helyére, és voila, minden frankó.
kapnának egy hatmilliárd eurós bírságot, szerintem hamar felhagyna minden gyártó ezzel, és nem csak a mobilosok, hanem autógyártók, stb.
azt még valahol megértem, hogy a töltőt elhagyják (azt már kevésbé, hogy az ár ez miatt nem lesz kevesebb), de azt, hogy kvázi ellehetetlenítik a javítást... csak hivatalos szerviz, aranyáron.
vicc.
ez a "lassítjuk a telót" csak a kezdet szerintem, a végén kapsz egy bubifóliás borítékot, benne az alkatrészek, szereld össze magad, így megspórolnák a gyárköltséget is...
vennem kell még két 6310i-t. -
"fogyasztó"
olyan szép szó ez <3
nem vásárló... pláne nem vevő aki élő személy... neeem... fogyasztó... kicsi kis villanykörte a naaagy hálózatban, így lehet névtelen masszává tenni az embereket azért, hogy amikor átkúrják őket a palánkon akkor a cégvezetőség ne aludjon rosszul, mert csak a fogyasztókat b.szták át, nem az embereket.
hiányzik két nulla a 60millió mögül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest