- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
<Adamsky> #37 üzenetére
Őszintén szólva én mindig megszívom mikor elhiszem, hogy egy 40-50 ezres Xiaomi tudni fogja ugyanazt mint egy hardverben gyengébb, de drágább Samsung például.. Árban verhetetlen, tudása nagyon rendben, a hardver is általában logikusan, jól összeválogatott elemekből áll, de egy-egy apró hiba (pl. hangerő, GPS, stb.) mindig hazavágja a dolgot.
A családban van még a mai napig megelégedéssel használt Redmi 1S, tényleg jó képeket is csinál, ezután kezdtem el komolyan venni a márkát.
A Redmi2 Prime anno hardveresen tökéletes választás volt nekem, tényleg nem rossz telefon, de sokszor gondom volt a nettel dual SIM-et használva, rendes CM-et sem találtam rá abban az időben, mindegyikkel volt valami bajom.
A Mi4C-men kb. hónapokig várni kellett az első stabil frissitésre utána meg arra, hogy az ujabb bugok javítása után a mégujabbak megoldódjanak. Amugy korrekt teló volt, de az én ujonann vett példányom pl. nem volt tökéletesen sík, ha letettem az asztalra kicsit elállt az egyik sarka, volt benne némi csavarodás.
A 3S Prime most a nagy akksijával megint egy nagyon állat opció, de sajnos a MIUI nálam hazavágja az élményt, nem bírtam megszokni. Vannak olyan apró szoftveres hibái még most is, hogy egy idő után nem értesít, vagy szakadozik a hang hivásnál, ezeket egy restart megodja, de akkor is gáz szerintem. Ja és ebben a GPS is lassabb és pontatlanabb mint a samsungomon.
Fura dolog, én utáltam a Samsungot régen, de a Sony Compact-ok, Xiaomi stb. gyártokkal kapcsolatos csalódásaim után visszataláltam hozzá, és azt kell mondjam a sokkal gyengébb sima A3-at és az ujabb A3 2016 sokkal jobban szeretem, mint bármely más gyártó csúcstelóit. Gyengécske hardver ami normál használatra teljesen oké, gyönyörű kijelző, és ami a legfontosabb, korábban sosem tapasztalt stabil működés. És nem kell hozzá hetente frissités, meg a telefon megvétele után még várni az első értelmes FW-re, mert a telefon a kiadott ROM-al már tökéletesen működik! de ez csak az én privát véleményem. Ettől függetlenül szurkolok a Xiaominak, a verseny az jó! És ha tényleg kiadnának egy ilyen 4.6" körüli telót esetleg az biztos sikeres is lenne, talán felnyitná a többiek szemét is, hogy bizony lenne igény ilyesmire is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest