Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz Kroni1 #58 üzenetére

:N
    MIUI 8 Global devben van mulilang augusztus óta, a korábbiakban nincs. Mivel Mi nem ad ki hivatalos listát, így sajnos linkelni se tudok, így nem tudom hogy átkerült-e, de előtte biztos nem volt.
    Amit Eustock-tól kapsz az ugye WayteQ, ami módosított.

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Kroni1 #39 üzenetére

Hát, igen. Sok igazság van abban, amit írsz. Szerencsére én mindezekkel nem szembesültem. A Mi2-re elég erős volt a support (pl. megcsinálták azt, hogy mikor úgy nézett ki, hogy nem fér rá a Lollipop, akkor átparticionálták a készüléket). Mivel folyamatosan figyelemmel kísérem a Xiaomi-t érintő híreket, fórumokat, ezért én is látom, hogy mióta elkezdték futószalagon (ez valahol a Mi3, Mi4 tájékán kezdődhetett) nyomni a készülékeket, sokan panaszkodnak a support-ra és a minőségre.
    Az is tény, hogy a Xiaomi elsődleges piaca Kína, India, ill. a környező térség. Ennek megfelelően a ROM-olás erősen benne van a pakliban. Az idő előrehaladtával (ez sajnos nálam is így van) az ember persze egyre kevesebb időt szeretne ezzel tölteni. DE! Az olyan "mókusok" számára, akik a kis(ebb) készülékeket preferálják - úgy tűnik - nem nagyon akad más választás. Emlékszem anno mikor a Mi2s-t vettem, az a Galaxy S4-el volt pariba (annál viszont kb. 30-40e Ft-al volt olcsóbb). Kisebb méret mellett azonos teljesítmény, kevesebb pénzért. Bevállaltam a rizikót, és nem bántam meg. Majd meglátjuk mi lesz, ha tényleg megjelenik az "SE" ... :)

Új hozzászólás Aktív témák