- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Hát, igen. Sok igazság van abban, amit írsz. Szerencsére én mindezekkel nem szembesültem. A Mi2-re elég erős volt a support (pl. megcsinálták azt, hogy mikor úgy nézett ki, hogy nem fér rá a Lollipop, akkor átparticionálták a készüléket). Mivel folyamatosan figyelemmel kísérem a Xiaomi-t érintő híreket, fórumokat, ezért én is látom, hogy mióta elkezdték futószalagon (ez valahol a Mi3, Mi4 tájékán kezdődhetett) nyomni a készülékeket, sokan panaszkodnak a support-ra és a minőségre.
Az is tény, hogy a Xiaomi elsődleges piaca Kína, India, ill. a környező térség. Ennek megfelelően a ROM-olás erősen benne van a pakliban. Az idő előrehaladtával (ez sajnos nálam is így van) az ember persze egyre kevesebb időt szeretne ezzel tölteni. DE! Az olyan "mókusok" számára, akik a kis(ebb) készülékeket preferálják - úgy tűnik - nem nagyon akad más választás. Emlékszem anno mikor a Mi2s-t vettem, az a Galaxy S4-el volt pariba (annál viszont kb. 30-40e Ft-al volt olcsóbb). Kisebb méret mellett azonos teljesítmény, kevesebb pénzért. Bevállaltam a rizikót, és nem bántam meg. Majd meglátjuk mi lesz, ha tényleg megjelenik az "SE" ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest