- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
"Te úgy látod, hogy megérné nekik... A HTC One Mini-ből meg nem bírnak csak 200 ezret eladni havonta... mert gyártási nehézség van, és a HTC még így is mélyrepül..... nah?"
Ahogy a xiaomi is eladott ennyit havonta az m2-ből a one mini árán fél évvel korábban jobb tudással, és mégis az egyik legsikeresebb cég.
-
blade zte
őstag
Egy hivatalos cég azért refundolna. Nyugi a garanciáztatott cuccaid fele elmegy odáig egy félhónap+-os garanciáztatásnál.
Én az oppo-nál nem láttam nagy növekedést amikor idejött. A ZTE úgy tudom magyarföldön 50 embert fog garanciáztatásra fogni. Szerintem a xiaomi nem adná 300 helyett 700 dolcsiért a telóit, ha 100 embert foglalkoztatnának európa egy részén, hogy azok garanciáztassanak. És ha kérdeznéd, akkor igen, elég lenne: Messze kissebb meghibásodási arány, és messze kevesebb fajta készülék.
Nem értem. Áfát mindenki befizeti, persze hogy lenne ennyi extra költség, a garancia viszont kínában is megvan már ennyiért eleve. Tulajdonképpen még a xiaominak kéne drágábbnak lennie egy note 3-nál, mert jobb a minösége, és hihetetlenül gyakran frissítik a szoftvert.
Kelzsoca: Nekem az oppo árkülömbsége böven elég lenne.
-
blade zte
őstag
A zte és huawei az nem annyira tarol árban, mint egy halom más kínai. (ZTE azért szerintem kizárólag kínán belül viszont elég olcsókat is kihoz)
(Ehhez kapcsolódóan: Tudtad, hogy a xiaomi-nak azóta angol nyelvű oldala is lett, és az s800ab-s készülékük international lesz? Következtetés?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest