Míg a legdrágább a Qualcomm Snapdragon alapú neoTouch lesz.
Jobb név ilyen komoly készüléknek, pariban lesz a Toshiba, HTC HD 2 vel, és nem lesz drága ( HTC hez képest biztos nem)
Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8
Míg a legdrágább a Qualcomm Snapdragon alapú neoTouch lesz.
Jobb név ilyen komoly készüléknek, pariban lesz a Toshiba, HTC HD 2 vel, és nem lesz drága ( HTC hez képest biztos nem)
Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8
Jól néz ki,de tudni kéne a beltartalmat is.
Reméljük nem valami lassu hulladék lesz.
Lehet,hogy lassan bealkonyul a windows mobilnak
Notebook javítás alaplap szinten, csatlakozók , chipset , smd csere. Kijelző és káva javítás, csere
Az eddigi híresztelések kb. 110e Ft-os F1-ről szólnak, ami nem kissé lenne versenyképes. (3,8" WVGA, Snapdragon, stb.)
(#2) Duree
Acer F1 info
[ Szerkesztve ]
Not addicted to sugar and grain anymore...
110e? Már már túl baráti.
“This is where the road crashed into the ocean...”
A kijelző minőségére kíváncsi leszek, az ára nagyon rendben van.
Nekem egyelőre az új WM6.5 modellek közül a Toshiba K01 tetszik legjobban hardveresen + külsőleg.
Nem is rossz tényleg,eddig ez nekem kimaradt
Nekem ezek a Toshiba gépek nem szimpatikusak... Nálam a HTC a favorit, ha az nem lenne akkor ez az Acer lenne nálam a befutó WM vonalon.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Nem értem az általánosítást. A böszme, rezisztív kijelzős TG01 nehezen összevethető a kecses, kapacitív kijelzős, QWERTY-s K01-gyel.
Nem tudom neked megmagyarázni. Egyszerűen nem tetszenek, nincs rá szakmai érvem. Hacsak annyi nem, hogy a TG01 tudjuk milyen, a qwerty-s cuccok meg eleve taszítanak.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
itt a folytatás.
(hardware tour)
Bazinga!
Külsőre nekem olyan ez mint a szögletes iphone
Üdv: Csabee.
uh ennek milyen is sz*r maszatos lett a hátlapja egy kis fogdosás után.
Bazinga!
Az még hagyján, de karcos is. Persze egy hátlap remélhetőleg filléres dolog lesz hozzá, illetve előbb-utóbb megjelennek majd az utángyártott, jobb/más anyagból készült hátlapok.
A kijelző puhaságát elnézve, fólia használata kötelező lesz.
Aki a brit akcentust kedveli, annak itt egy rövid előzetes.
Megjött a következő rész a pocketnow.com-ról: Software Tour
Egész jó lett. A böngészőkből mutathattak volna többet is...
A képeknél még piszok lassú.
Bazinga!
Az a gyári képnézegető szoftver hibája lesz. Felteszel egy Resco-t, és király vagy.
Abból melyik a legújabb verzió?
Bazinga!
ő lenne az?
Háát.
A HTC ezt (is) szebb kivitelben oldotta meg, meg még egy külön programot feltenni, ami teljesen elüt az alap designtól... Ezért méltattam a TF3D-t, Ott minden illik egymáshoz, jól néz ki a rendszer. ehhez meg külön ezt-azt megvenni, ahány program annyi kinézet. áhh...
Bazinga!
Használatban már a béta5 is az egyik legjobb (ha nem a legjobb) képnézegető PPC-re. Ott még a béta1-et tesztelték, folyamatosan adnak hozzá új funkciókat, és csiszolják a működést és a sebességet.
Dizájnban szinte mindenhez passzol, az Acer egyébként se erősen dizájnolt extra szoftvert kapott, nem fog tőle elütni.
Használatban már a béta5 is az egyik legjobb (ha nem a legjobb) képnézegető PPC-re. Ott még a béta1-et tesztelték, folyamatosan adnak hozzá új funkciókat,
Ezt elhiszem, de nekem egy képnézegetőbe nem kell semmilyen funkció, a nézegetésen kívül. nem telefonon fogom szerkesztgetni.
Bazinga!
Akkor VITO EyePhoto (iPhone app koppintás).
De az aceren nem osx kinézetű felület van. ez egy iphonera jó lenne esetleg, vagy egy Omnia2re is, annak a világába is beleillik szerintem.
De azért az nem semmi, hogy még erre is külön programot kell keresgélni.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Én se értem, egy Snapdragonra hogy lehet ilyen tetű lassú képnézegetőt írni, de az Acernek sikerült.