Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- [Re:] Asus Zenfone 7 Pro - fordulásból lő, gól
- iPhone topik
- [Re:] Honda e menetpróba
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- [Re:] Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- [Re:] Huawei P40 lite - kényszerpályán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Hozzászólok Aktív témák
-
pusszycat
veterán
Akkor kezdem én. Jó kis teló lenne ha lenne rajta...
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :))
-
Várható volt a Mediatek felé a nyitás.
Anno emlékszem amikor az első nyolcmagos telefont promoztak... És mondták hogy saját fejlesztésű meg minden... Menüben meg Mediatek volt ...
Valahol le is van még fotózva a Veletechen
Eladó: Poco F1 - 6/128-as: 50 ezer forint
-
Kamikaze75
tag
Egyszerűen vicc hogy háromszereplős lett a piac Samu,szifon,miaú...
Szerintem sokan,iphone illetve xiaomi-ra váltottak huawei,illetve honor-ról.
Sajnos a HMD,Sony,LG,Vivo,Oneplus stb. nem tud érdembe beleszólni a piacba -
KISDUCK
őstag
Mintha visszatértünk volna 2007-be. Saját memóriakártya, aztán jön a saját fülhallgató és töltő csatlakozó...
-
válasz
Kamikaze75 #4 üzenetére
Hát nem éppen.
Még ott van a BBK is
Elég jelentős számokkal.
Amúgy a piac mindig változik ,régen Nokia, SE, BB volt a frontvonalon.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Poco F1 - 6/128-as: 50 ezer forint
-
Micsurin
veterán
válasz
Kamikaze75 #4 üzenetére
Részemről pl Samura ugrottam...
LG képben volt de túl sok apró kellemetlen (tényleg apró de egyben már sok) kompromisszum lett volna a jobb árért cserébe. OP jó lett volna de nem volt versenyképes az árképzése, szerintem gyúrhatnának még a szolgáltatókra.
Sony nem tudom mikor virított bármit amire azt mondanám tetszik minden téren, ez a húzott kijelző és az árszabásuk meg na...
Vivo? Itthon egyáltalán beszerezhető gyártóival? Körbe is értünk van 3-4 szereplő és tessék.
Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.
-
scyllarus
addikt
válasz
Kamikaze75 #8 üzenetére
Nekem pl a Realme nagyon is vonzónak tűnik, az új 7 Pro tökéletesnek látszik számomra. Azért a BKK az összes márkájával már számít.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Micsurin
veterán
válasz
Kamikaze75 #8 üzenetére
Xiaomi úgy elszállt a flagshippek áraival, hogy annyiért meg nekem nem kellenek, elmebeteg a xiaomi.hu-s árképzés amit a WayteQ mint forgalmazó miatt szabnak.
Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.
-
-
samu74
addikt
Igen,drágán adják amúgy szerintem mára már korrekt belsővel. De pl. én már 4 éve samsung telefonokat használok, és ott a szerviz piszok gyors és korrekt volt.Ezt el tudja mondani pl. egy xiaomi tulaj aki megveszi mondjuk 250 körül a telefonját és a kijelzőcsere után 3 napon belül a kezébe van?
-----------
-
k-adi
veterán
válasz
Kamikaze75 #4 üzenetére
"Egyszerűen vicc hogy háromszereplős lett a piac Samu,szifon,miaú..."
hát ja, megint jön jó pár unalmas év -
DaWehun
tag
válasz
Kamikaze75 #4 üzenetére
honor 8-ról váltottam 4 év után egy redmi note 9 pro-ra, de már most biztos vagyok benne, hogy soha többé nem lesz xiaomim
...
-
DaWehun
tag
válasz
pusszycat #15 üzenetére
2020ban már nem azt várnám egy telefontól, ami egyébként hardveresen szerintem egész erős, hogy a főmenü laggoljon 1 hét futás után. mivel én nagyon szeretek fotózgatni telefonnal, ezért ez is egy sarkalatos pont volt a vételnél. tetszettek a képek, amiket készítettek vele. RAW fotózás volt végül, ami miatt megvettem ezt a telefont, de egyszerűen használhatatlan pont arra, amire való lenne. sötét fényviszonyoknál a kép széle lilás-rózsaszínes vignetta effekttel van ellátva. gyakorlatilag nincs az a photoshop amivel leszeded ezt róla. olyan alap appok vannak túlbonyolítva rajta, ami pl. honornál nem volt.
legnagyobb probléma, hogy már nagyon sok helyen írnak a kameraüveg alatti porosodásról, amire azt mondták, hogy gyári hibás nagyon sok vagy majdnem mindegyik készülék és előbb utóbb megjelennek az apróbb porszemek a szenzor előtt, ami miatt szedhetik majd szét a telefont, hogy kipucolhassák. szerintem ez egy oltári nagy baki és ha ezt hamarabb tudom meg szinte biztos, hogy nem vettem volna meg a telefont.szóval úgy összességében, pont az miatt nem vennék még1x xiaomit, amit valaki pár hsz-el feljebb említett. sok apró dolog van, ami lehet másnak nem idegesítő vagy zavaró, de nekem az és a sok apróból lesz 1 nagy szálka a szememben. sajnálom, mert ár-érték arányában egy elég ütőképes telefon, de sajnos az ára miatt a minősége sem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
...
-
-
Micsurin
veterán
Talán nem a WayteQ az importőr? Hivatalos hazai árszabás nem tudom hol a gondod igenis vastagon az ő cerkájuk fogott; ekkora difit sem az áfa sem a jogdíjak nem indokolnának. Nézz csak meg egy F2 vagy Mi10 árrést.
-
-
Micsurin
veterán
Akkor csak pusztán teljesen inkompetensek a piacok felmérésével kapcsolatban.
-
-
Micsurin
veterán
Valóban nem tudtam de nem az a típusú tévedés amiért a bocsánat kérés indokolt lenne.
Engem igen mert ennek következtében látjuk a hivatalos árakat, akciósan sem lépnek versenyre a behozott készülék árakkal de legalább a hazai piachoz passzolnának már.
-
-
Micsurin
veterán
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az Enjoy 20 5G és az Enjoy 20 Plus 5G az Enjoy 20 Pro mellé csatlakozik a MediaTek legfrissebb, belépő szintű 5G képes lapkájával.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Flash SSD
- Trollok komolyan
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- ASUS GAMER, I5-7400 CPU, 16GB DDR4, SSD + HDD, MSI RX470 4GB VGA, GARIVAL
- Dell Latitude e5470 FullHD IPS, i5-6440HQ (QuadCore), AMD R7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, WWAN 4G LTE!
- ASROCK GAMER, FX 6300 6 Magos CPU, 8GB DDR3 SSD + HDD, 2GB / 4GB VGA, GARIVAL Frissen telepített Win
- Aerocool LUX 650W RGB Bronze
- MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS OC Videokártya Eladó /2022. 08. 05. gar./
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged