Hirdetés
- [Re:] Kívül Mercedes, belül űrhajó: megjött az EQS
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- iPhone topik
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Mobil flották
- [Re:] Redmi 7 - a hetedik te magad légy
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
Hozzászólok Aktív témák
-
jUUh
őstag
Örülök, hogy az LG próbálkozik, csak előtte szvsz inkább kicsit helyreráztam volna a helyzetüket alapból... Bár Ázsiában biztos jobban állnak.
Xiaomi Mi 9T 6/128 "davinci"
-
Nem tudom, hogy milyen pályát ír le ez a készülék, már ha egyáltalán lesz belőle a közeljövőben kereskedelmi termék -- de az innováció előtt le a kalappal! Lenyűgöző innováció -- az ilyenek viszik előre a világot.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Ez lesz az LG Wu igazi utódja. Jó elképzelés.
Meglátjuk milyen lesz a fogadtatása.Karóra és formatervező projekt + egy asztali AMD szörnyeteg, no meg Fujifilm...
-
RetepNyaraB
veterán
Nehezen tudom elképzelni a feltekert kijelző és a fix találkozási pontjánál az illeszkedés megoldását. Ott fog állandóan telemenni porral, amit minden kihúzásnál törölgethetsz. Illetve bármilyen képernyővédőt el lehet felejteni (mondjuk most sem használok, de azért 3 év után a gorilla glasson is meglátszik, ez meg gondolom valami műanyag fólia). Sok a kérdés...
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
zooly
tag
válasz
RetepNyaraB #4 üzenetére
Ezek mind tech demok, Galaxy Fold es tarsai sem tobbek annal. Sok ev mulva lesz ebbol kiforrott tomegtermek, ha lesz egyaltalan.
https://www.ratingraph.com/
-
roli543
senior tag
VÁRÓS
Apple iPhone Xs 64gb + Watch 5 40mm / iPad 2017
-
mizoli
addikt
Jobban tetszik, mint összecsukható forma. Remélem lesz belőle termék.
-
mbotnd
tag
Na ennek a kijelzőnövelésnek van értelme! Nagyon várom.
-
BloodRay
veterán
Ötletesnek tűnik, kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Duree
veterán
A valóságban azért megnézném, hogy sikerült megoldani , mert ha jó lesz ,odaver majd a Z Foldnak.
duree54
-
SkyLine3000
addikt
Ez sokkal ötletesebb megoldás, mint a hajlítható kijelző. Simán beneveznék egy ilyenre, ha költenék ennyi telefonra. Gondolom, horror ára lesz, ha megjelenik. De ha milliomos lennék és bármennyit költhetnék telóra gondolkodás nélkül egy ilyet vennék, mint egy Samu Foldot.
-
bjames
tag
Ez a 100%-os méretnövekedés inkább 50 lesz, elnézve a képet. 6 ikonból lett 9.
De mindenképp érdekes koncepció, kíváncsi leszek rá én is. -
max05
csendes tag
szerintem eddig ez a legjobb megoldás az összes hajtogatós koncepció közül, kíváncsi vagyok mi lesz belőle
-
Mercel
senior tag
Roppant innovatív, drukkolok az LG-nek nagyon.
Kellenek a bátrak és kísérletezők a világnak: )Marcel
-
Duree
veterán
Hozzászólok Aktív témák
ma Utalás szintjén már a Wing hivatalos bemutatóján felbukkant az LG következő különlegessége.
- Robotporszívók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Formula-1
- OpenMediaVault
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] 1"-es szenzorral frissült a DJI Mavic Air 2
- Intel LGA3647 Skylake, Cascade Lake
- [Re:] [moongoose:] Rám is rám szóltak, nem Vatera a Hardverapró.
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Verhetetlen áron, Új Lenovo ThinkBook 15,üzleti ultrabook, i7-1065G7/16GBRAM/512GSSD/15,6" FULLHDIPS
- NVMe SSD-k / Hynix BC501 / Hynix PC400 / 512GB NVMe SSD
- HP powerpack 22400mAh powerbank
- 1150-es processzorok / I7-4790 / I7-4770S / I5-4690K / I5-4590 / I5-4570 / I5-4460 / I3-4150 /
- Sigma Art 30mm F1.4 DC HSM Nikon véggel eladó. ÚJ állapot! GARANCIA! Netto ár alatt!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Syspro Informatika Zrt.
Város: Budapest