Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
derive
senior tag
Igazabol nem tudom mi tartja vissza a tabletgyartokat, hogy egy kozepkategorias okostelo hardveret berakjak a panel moge? Ha egyszer 5 colba be tudjak zsufolni, 10be miert nem sikerul?
-
Aspecter
csendes tag
Engem is érdekelne, hogy mi az a SoT.
Amúgy a 2013-as G Pad-ben is már 2 Gb ram volt, ami akkor teljesen rendben volt. De most? Már a nexus 5X- vásárlásakor is erősen elgondolkoztam rajta, hogy elég lesz-e, de ott is csak a support miatt vállaltam be. (Kb 2 app közötti váltásra elég, ha nem gondolunk semmi komolyra!)
-
nickedez89
senior tag
Ez most tényleg fura lett.
Felbontás maradt a régi, de az akksi legalább kisebb lett miközben a RAM is ugyanannyi... Mi indokolja a felárat? A +4 mag és a dupla tárhely? Na ne vicceljünk! -
joey04
titán
Gyenge, drága és hurka az akksi. Biztos siker lesz.
-
kriver
tag
Nyugodtam maradhat china (vagy korea) only a cucc. Európába ennyiért egy vicc.
-
Hihetetlen mennyire gyatra a tablet felhozatal. Van egy második generációs Nexus 7-esem és gondolkoztam a kiegészítésén/lecserélésén egy 10-es tablettal de a Huawei m2-n kívül nem találtam jó versenyzőt. Vagy a huawei m3 ha lesz belőle 10-es. Esetleg a Samsung Galaxy Tab S2 de nem rajongok a samsungért. Más nincs.
Erre jön az LG ezzel? Vicc.
-
Prien
addikt
Hát ez nem lett jobb, mint a 2 éves Galaxy Tab S 10.5 LTE...sőt!
-
djcool
tag
Sajnos az LG nálam elég keményen gyűjti a fekete pontjait:
-LG G Pad 8.3=> a Google Play Editionon kívül a sima nem kapta meg az 5-ös Androidot (csak vmi kiszivárgott volt, de az legalább stabil volt)
- LG G Pad II. 10.1 => az alsó ikonsor eltűnésére még mindig nincs javítás március óta, Android 6-ra már szerintem remény sincs...Ezek után milyen alapon szavazzak ennek bizalmat?
Ilyen light-os supporttal ez azért elég csisszes lesz.... -
moleculez
veterán
Hát ezért kár volt, pedig a tablet poac halodoklik, nem nehéz korrekt gépet összerakni, de még így sem megy.
-
fornettisuti
veterán
shame on you lg!
megallt a tudomany a gpad 8.3-nal?
jut eszembe: ennek a piaci araert bele kellett volna fernie egy !minimum! snapdragon 820-nak, 4gb ramnak, 2k kijelzonek es dokkolhato billentyuzetnek, mert ez igy szanalom^3. -
Benetnes
tag
Hát ez meg micsoda?
Max 50 ennek a bolti ára, ne vicceljük már!
Szinte alig változott az első széria óta és azoknak is gyorsan, csúnyán esett az ára! A mai napig használom a 8.3 Gpad-om de ez max méretben nagyobb és több mint háromszor annyiba fáj!
Elhiszem, hogy megállt a piac de 130-ért (kB 180 lenne nálunk) ezzel a hardverrel 3éve is drága lett volna nemhogy most! iPad air 2 vagy pro, Samsung tab S-S2-S3,
Lenovo yoga 2-3 ezek mellett labdába sem rúghatnak!
Inkább csináltak volna egy valóban komoly gépet mert ez így csak pénz és idő vesztegetés..... -
twollah1976
őstag
2 Gb memória?
Ne vicceljünk már!
-
Az árához viszonyítva csak 2GB... Hát ez nem lesz siker termék.
-
rdt89
addikt
Mi a 130 ezer forint vajon ebbe a készülékbe?
Fel nem tudom fogni, lehet velem van a baj, de így megdrágultak a panelek? -
Samott
addikt
Vartam valami hasonlora pont az LG-tol, de a multheten megvettem a Huawei T2 pro-t... az is 10" fullHD, 2GB es nyolc mag + LTE, de csak 16GB. Viszont kicsit tobb mint fele ennyibe kerult, 73e huf volt itthon.
-
Wesder
titán
8 magos SoT?
-
ghiottone
nagyúr
Már csak egy jó kis spreadtrum chip kell még a 2gb ramhoz és tuti választás lesz
Nagyon leült a tablet piac. A 2 éve bemutatott Sony Xperia Z3 tablet compactot egyszerűen nincs értelme lecserélni (igaz csak 3 hónapja vettem, de akkor is).
-
vacs
veterán
Legalább 3, de inkább 4 giga ramot kellett volna tenni bele így 2016 végén!
Már 3-4 évvel ezelőtt is 2 giga ram volt a telefonokban, pl LG G2, Nexus 4!
Ne csodálkozzon az LG, hogy süllyednek, mint a titanic! -
törölt tag
2GB memória?
Nehogy már normálisan lehessen multitaskolni egy ekkora tablettal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A G Pad III 10.1 FHD LTE nyolcmagos SoT-t, 2 gigabájt RAM-ot, 32 gigabájtos tárolót és SIM foglalatot kapott. Nem olcsó.
- Formula-1
- Opel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest