- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Az előttem lévő két kolléga fogalmazta meg leginkább, amire gondoltam: van egy adott szolgáltatás a Nokiában, csak tegyük hozzá: elég középszerű. Van zenelejátszó, előbb olvastuk, milyen. Van Nokia Maps - 3 hónapig. Aztán fizess jó sokat.
Meg van a Nokia N96, amire azt írták itt a Mobilarénán, hogy jó, de ha ilyen kategória, akkor házon belül inkább N95. Vagyis az előző modell...
Számomra ez nem tűnik túl innovatív fejlődésnek, mégis a barátnőmnek én magyaráztam el bő egy éve, hogy van élet a Nokián túl. Most boldog, mert sokkal több szolgáltatást kap a telefonjától, kevesebb pénzért, mint egy hasonló Nokia. Miért? Mert arra nem Nokia van írva.legalábbis ez az én véleményem. Jó volt a Nokia... régebben. Akkor szépen mindenkibe beleégett, hogy Telefon=Nokia. Mint valami Isteni harangjáték. Csak nekem meg sokaknak már nem csilingel olyan szépen.
De mindegy is, mondom: én ezt gondolom, te mást. Ettől mindketten boldogok lehetünk, ezért jó, hogy különböznek az emberek.
-
Skynet258
veterán
Nézd, legyen így, nem szándékozom elérni, hogy ebben a topikban is belém kössenek - bár téged nem így ismerlek. Az én egyéni véleményem az, hogy a Nokia már egy ideje túl van árazva, mégpedig azért, mert Nokia.
Ettől függetlenül nem utálom, nem vagyok Samu vagy SE fan, azt veszem, ami számomra ár-érték arányban megfelelő, és ez már egy jó ideje nem a Nokia.Mindegy is, a másik helyen megkaptam, hogy kurvára semmi közöm hozzá (így szó szerint, mert fő a másik emberhez való kulturált hozzáállás), úgyhogy mára azt hiszem be is fejezem a fórumozást. Lehet inkább hosszabb távra kéne.
Ui.: nem neked/miattad szólt, csak kijött, sry.
-
Skynet258
veterán
Ideje is lenne, hogy a Nokia valami újat mutasson fel, mert az utóbbi időben inkább a nevükből éltek, miközben a többiek sorban hozzák ki a jobbnál jobb telefonokat.
Gondolom ők is látják ezt, ezért a mozgolódás. Aztán ha kihoztak valami forradalmit, lehet megint pihengetni pár évig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest