Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Sziasztok! Van egy régebbi 321b modemem, ami nem működik. Ma szellőztettünk kb 5 percig, a modem az ablak közelében van es utána mar nem működött. Lehetséges az, hogy a hirtelen hidegtől valami tönkrement benne? A ledek vilagitanak rajta, de nem tudok kapcsolódni, 651-es hibát dob ki a windows...
-
gg72
veterán
3 éve van 20 megás ADSL netünk, amiből 15 a max sebesség, ezzel nincs is gond, 3 éve megy gond nélkül, de 3 hete borzasztóan megszaporodtak a szakadások, a Telekomos szerelőkkel szinte napi kapcsolatban vagyok, szerintem nem nagyon szeretnek...
Mindenesetre állítólag ők bent a központban mindent megcsináltak (érpárt cseréltek, levitték a sebességet 10 megára - ennek nem örülök), amit tudnak, de messze vagyunk a központtól, stb. Na, most mi az elmúlt 3 évben is ugyanilyen messze voltunk tőle, a szakadások pedig csak az elmúlt hetekben jelentkeznek.
Most este 1 órája kicseréltem az FW-t a 321B modemen, csináltam egy screenshotot, ránézne valaki, hogy ez így OK-e, vagy még mást is futtassak le rajta? Amúgy azóta volt újabb szakadás... Lehet a modem dögledezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mindenesetre állítólag ők bent a központban mindent megcsináltak (érpárt cseréltek, levitték a sebességet 10 megára - ennek nem örülök), amit tudnak, de messze vagyunk a központtól, stb. Na, most mi az elmúlt 3 évben is ugyanilyen messze voltunk tőle, a szakadások pedig csak az elmúlt hetekben jelentkeznek.