- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
senior tag
válasz
Namelesske #12 üzenetére
Szia,
Írj egy cikket, ne tegezd az olvasót. Próbáld meg érdekesen és tartalmasan tálalni. Olvasd át kétszer a cikket amikor elkészült és javítsd ki a hibákat. Utána küld át nekem
Szerintem nem bonyolult és segítek is, amiben tudok. És a SeaMonkey, mint az Operához leginkább hasonlatos eszköz?
-
KAMI911
senior tag
Szia,
Ez a funkció régebben is a Firefox része volt, talán a 3-as verzióval debütált.
A Gecko motor bár régi, de elég jó képességű. És képes a többszálú futásra is. A körülötte lévő rendszer, maga a böngésző nem tudja ezt, illetve csak részben. Ennek leküzdésére indult az E10s, Elektrolysis
(https://wiki.mozilla.org/Electrolysis) projekt. Nightlyban ki tudod próbálni könnyedén, de Auroraban is bekapcsolható. Már egy ideje csak így használom a böngészőt. Nekem bevált. Nem tökéletes, de a napi munkát nem zavarja. Próbáld ki te is, kívácsi vagyok a véleményedre. A böngészőmotor terén ugye az újdonság a SERVO lesz, ami Rust nyelven íródott egészen más szemléletben mint a Gecko. Ez lesz majd a nagy váltás, de egyelőre a Servo az ACID2 teszt sikeres elvégzésének szintjén áll csak. Sehol sem oldották meg hónapok alatt. De kétségtelen a Mozillánál ez a fejlesztés sokáig húzódik, aminek persze az egyik oka, hogy másfél évet állt ez a projekt. -
KAMI911
senior tag
válasz
Namelesske #5 üzenetére
Hali,
Jogos is meg értem is, de néha én is mehetek szabadságra
Amúgy ha bárki szeretne mozillás cikket írni, az nyugodtan keressen meg és egyeztessünk
Önkéntes munka
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest