- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Volt gond, ne kevés. Becsododolt indítás, több órás varakozas, kétszer is leesett babaszivhang.
Horribilis volt, péntek óta durva szenvedés és fájdalomcsillapító váltotta egymást, oxitocinra nem működtem, és iszonyatos fajdalmaim voltak, epidural segített de utána az oxi emelésére kétszer is leesett s baba szivhangja.
Így végül 2015. Júl. 20, 2:34kor császármetszéssel megszületett Esmeinnel közös fiunk, Nagy Kevin Lewis, 3510grammal, -
tildy
nagyúr
válasz
hengerPHanda #12 üzenetére
Ez erdekes. Fura, hogy itt 3 hettel elobb akartam, ezzela 1.5majd 2 hettel is mar majdnem orulhetek, mint majom.... 11-re kell mennem, es komolyan mondom en ennyire meg sose paraztam.
-
tildy
nagyúr
válasz
hengerPHanda #10 üzenetére
Maradunk Newhamen belul, viszont kozelebb koltozunk az Excel Exhibition Centre-hez, ott lesz par even belul egy crossrail allomas is.
Itt mar a 36. vegen, 37. het elejen akartak, lebeszeltem oket rola. Nagyon paraznak a halvaszuletestol. Oszinten megvallva en is egeszseges babat akarok, de en meg az inditastol parazok, ugyanis ez nem csaszaros inditas, nem am.
Drukkolok neked is. ( Jul 29-re voltam alapbol kiirva, aug 1 tokeletes lett volna nekem szulesi datumnak
)
-
tildy
nagyúr
Probalkozunk
Most csutortokon megkapjuk a kulcsokat, elsore ugy volt, hogy szombaton Esmein intezi a koltozest, de ha csuszas van, csak nem akarna mar kihagyni az elso gyerek szuleteset
Szoval a koltozes raer, a gyerek nem annyira
Az a szerencse, hogy tud majd otthonrol dolgozni 2 hetet, plusz meg azon kivul ket het szabi, szoval 1 honapig juhuuuuu -
tildy
nagyúr
Köszi mindannyiotoknak, kicsit már izgulunk. Főleg, hogy rá pár napra költözés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest