- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Hanem ha rosszabbak a fényviszonyok - pl. este a városban.
Akkor meg ott az EM-5 stabija.. Pláne ha nem a háttérmosás számít.. Persze a téma mozgását ez sem küszöböli ki.. Aztán meg várjuk meg a szenzor tulajdonságait is.. Ugye benne van a pakliban, a Canont ismerve, lehet hogy nem lesz olyan jó a szenzor.. Legalábbis a tükrösöknél az elmult időben hanyagolták a fejlesztést.. Mármint magasabb ison.. Aztán pillanatok alatt redukálódik az optika nyújtotta előny.. Ráadásul még azt sem tudjuk, hogy teljesen nyitva milyen az obi.. Azért én itt látok kockázatokat.. Lehet hogy rekeszelni kell legalább 2.8-ig, ha ez párosítva van a gyengébb magas iso-s érzékenységgel, máris ott vagy, ahol a part szakad.. Persze ez a Worst case scenario..
Ennek akár az ellenkezője is bejöhet!! Azaz mindenképp érdekes idők jönnek.. Pláne ha azt vesszük, hogy a sonz is bejelentkezett az A6000-el.. Az sem tűnik elsőre gyenge eresztésnek.. No meg ott az OM10 az MFT vonalon, az új 25/1.8-al, aminek az ára és a mérete se lett vészes.. Képminőségben meg a 75/1.8-al érzik egy ligában.. Aztán ott a sigma "csoda" design gépe is.. Ehhez képest a tükrös vonalon, pláne a belépő-közép kategóriában nem nagy a mozgás..
-
ati3x
senior tag
Én azt próbàltam kihozni, hogy biza most az Oly/pana pàrosnak ki kell hozni vmi kitobit hasonló paraméterekkel. Mert most az MFT rendszerben csak ezek a fényerős zumok vannak aranyàron. Eddig tartott a kegyelmi àllapot. Minden bizonnyal a canon obija sem ugy karcol, mint az emlitett mfts fényerős zumok. (persze meglàtjuk) Tehàt a létjogosultsàguk meglessz. Max engedni kell egy kicsit az árból. De kell valami hasonló kitobi mft-re is. Ami lehet kicsit műanyag, meg nem karistol ugy mint az említettek, de hozzàk a canon szintjét. Ez azt jelenti hogy az oly/pana pàrosnak 2 lehetősége van: kihoznak valamit, és megy a levesbe az összes setét kitobi, vagy megy a levesbe az egész mft koncepció...
-
-
vond
MODERÁTOR
Az FZ200 is túlárazott, de az RX10 még durvábban. Nehogymá' egy kétszer-háromszor akkora szenzor miatt (ha majd' minden más ugyanolyan) háromszor annyiba kell kerüljön egy gép.
(#47) Ijk: A kétszer-háromszor akkora szenzorhoz kicsit komolyabb objektívet kell csiszolgatni, főleg ugyanazzal a fényerővel. Ráadásul nincs igazán konkurens típus a piacon. - Szerintem leginkább ezért fog olyan vastagon az a ceruza.
-
Peat;)
veterán
Az meghaladja az épelméjű költekezési keretemet, egyébként meg igazad van, nagyon tetszik a gép, nagyon egyben van, bár kicsit nagy de még ezt is elnézném. Engem nem igazán érdekel hogy mi milyen fajta, kompakt, m4/3, csak minél egyszerűbben fedje le az igényeimet.
Mondjuk ha ez a canon tényleg 800 eur lesz és közben csökkene kicsit rx10 ára már nincs is nagy különbség, ki kell várni mi hogyan alakul. -
d4d
aktív tag
Megmondom azt se tudom hogy az "EVF" mire jó nekem és hogy kell-e
azt tudom hogy a mostani PowerShot A630 elég (nagyobb látószög azért jól jönne) én képminőségbe (meg néha videóznék is) szeretnék jó nagyot előre lépni ezért néztem a MILC-eket. Az Olympust többen ajánlották, meg ehhez lenne kedvezményem is. Az E-M10 is nagyon tetszene, de az már húzós árban. Azt jól értem, hogy ez a Canon képminőségben tudja azt amit a MILC-ek? csak annyi hogy itt nem cserélhető az objektív (ez nem különösebben fontos, bár ki tudja lehet jól jönne később). Főleg közeli tárgyakat fotózok 10-20-30cm-ről és éjszaka is használnám, plusz átlagos dolgokhoz, állatkert és társai
szerk. ja ok, megvan az EVF.. az LCD-t használnám, úgyhogy ennek a hiányát szerintem kibírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest