- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#32839680 #211 üzenetére
Radikális nem lesz (talán majd jövőre), annyi hogy néhány appot frissítenek illetve hozzáadnak (iBooks-t például), picit finomítanak a design-on, meg ugye az energia és erőfelhasználáshoz nyúlnak... de mindez benne van a linkelt videóban is, nézd tovább, szerintem tök érdekes.
-
tDr1v3r
veterán
A bőrkötés jó... volt iPad-en, ott eskü tetszik is, de Mac-en kicsit se jön be. Tudom, finnyás vagyok, ilyen is maradok életem végéig (vagy nem).
Ez a mindenlegyenszkeumorf dolog nagyon jó tableten meg telefonon szerintem (addig amíg meg nem unod ugye), tényleg működik a feelingje miatt, de egy asztali illetve notebook OS ne használja már, vagy ha használja is akkor lehessen kikapcsolni.
Szerintem kisebb módosításokkal több embernek tetszene az iOS 7 kinézete... most a legnagyobb gond szerintem az arányok, az ikonok színei, kevesebb gradientes elem, meg az hogy nincs a szoftveres gomboknak kerete. Például a Newsstand meg az appok fejléce is hogy néz már ki... az egész átláthatatlan az átlagember számára, ez a keretnélküliség sokkalta jobban illik a WP-hez szvsz.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
zombinyul #188 üzenetére
Hogy ez mennyire szubjektív... én pont az iOS 7 kinézete miatt akarok venni újra iPhone-t, szemben egyesekkel akik annyira rühellik hogy már váltanának is valamelyik konkurens platformra. Hogy mennyire másak az emberek ízlésileg...
Nekem nagyon tetszik ez a minimalista arculat amit most kapott a rendszer, mondjuk a WP után kicsit majmolás feelingje van (kivétel gradientek, bluros üveghatás - ja várjunk, mégse, az Vista óta van MS rendszerben), de mégis működik, eléggé begyere részemről, ha még nem is tetszik benne minden (ikonok színválasztása, arányok, néhány apróság). Azokat majd a Winterboard megoldja...
(#185) morgyi: Szériahibás termékek mindig is voltak (2007-es MBP magát megsütős GPU-ja, műanyag töredező MacBook burkolat, porosodó iMac kijelző, etc etc), na most a felsoroltak közül csak egy lett kiküszöbölve. Semmi gáz a WiFi-vel, valószínüleg az Airport hibája, kijavítják vagy visszahívásban cserélik majd a bajos gépeket.
Az meg hogy a Jobs rezsim jobb volt, hát, szerintem már nála kezdett elkurvulni az OS X... Cook alatt legalább kiveszik a bőrkötést és társait a rendszerből. Jó, ez a kurvulás kicsit erős, elvégre az ő ízlése alapján készült a rendszer is... de sajnos alatta rakták tele iOS-ból átvett dolgokkal a rendszert is. Mondjuk azokat meg Cook pont nem bántotta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Medence topik
- PICO PSU kérdések
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest