- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Bizony. Én 2 napos munkarendben melózom, az előre beállítható dolgok így kilőve, jó mondjuk ott a tasker az gondolom tudja, de akkor is van akár 3-4 órás csúszás is, attól függ mennyi dolgom van, mennyire vagyok fáradt. Az ilyen nfc tages cuccok sem jók, én sem a némítást, sem a fényerőt, sem pedig a wifit nem úgy kapcsolgatom, erre marha sok nfc tag kéne, ha minden kombót le akarok fedni. Nálam minden nap más és más, így az ilyen automatizált folyamatok alkalmazhatatlanok. Se program, se nfc tag formában nem életképes. Mondjuk nekem nem deal breaker a hw némító hiánya, szimplán kényelmetlen. Ezért is örülök nagyon a Control Centernek, ez nekem nagyon fontos, és pont az van benne ami nekem kell. Még kicsit több is. Ehhez eddig a JB szükséges volt.
-
Pompi
nagyúr
Akár NFC tag, akár dokkolóba rakás vagy töltés figyelése. Én is mindig máskor fekszem le, de azért van egy maximum amikor már szinte biztos, hogy alszom, ha nem, és azért ez a ritkább eset, akkor belenyúlok az automatikába egyszerűen. De tényleg nem vagyunk egyformák, ha neked csak a manuális némitás jöhet szóba és az is csakis hardveres gombbal, akkor eléggé leszűkíted a választékot - ezzel hosszú távon csak magaddal szúrsz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest