Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
A bőrkötés jó... volt iPad-en, ott eskü tetszik is, de Mac-en kicsit se jön be. Tudom, finnyás vagyok, ilyen is maradok életem végéig (vagy nem).
Ez a mindenlegyenszkeumorf dolog nagyon jó tableten meg telefonon szerintem (addig amíg meg nem unod ugye), tényleg működik a feelingje miatt, de egy asztali illetve notebook OS ne használja már, vagy ha használja is akkor lehessen kikapcsolni.
Szerintem kisebb módosításokkal több embernek tetszene az iOS 7 kinézete... most a legnagyobb gond szerintem az arányok, az ikonok színei, kevesebb gradientes elem, meg az hogy nincs a szoftveres gomboknak kerete. Például a Newsstand meg az appok fejléce is hogy néz már ki... az egész átláthatatlan az átlagember számára, ez a keretnélküliség sokkalta jobban illik a WP-hez szvsz.
-
Ádám16
addikt
Nyilván nem, de virít róla, hogy nagyon alulmarad az i5-höz képest. A 3G - 3GS megjelenésekor még nem igen volt olyan konkurens érintőkijelzős nem műanyag készülék, ami pariba lett volna az iPhone-okkal, ma viszont változott a helyzet.
Alapvetően nem a készülékkel van egyébként "bajom", hanem azzal, hogy a gyártó prémiumértéke csökkenni fog a szememben legalábbis biztos. A Maserati fanok/tulajdonosok sem törnének ki örömükben, ha egy 3-as BMW kategóriájú autóval előrukkolna a gyártó.
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Apple termékek kizárólag a gazdagabbak kiváltsága legyen, hanem egyszerűen nem illik be a termékpalettába egy "olcsósított" készülék. That's all.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest