- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Pontosan. Akkor még bőven a konkurencia előtt jártak, szinte minden téren. Úgy gondolom, hogy a 3GS, meg a 4S volt a két legjobban eltalált, leginnovatívabb termékük. De már semmi ilyesmit nem látok, az 5 nekem nagy pofáncsapás volt.
Arról nem is beszélve, hogy vannak dolgok, melyekben a 3GS a mai napig nem avult el. Ezt nem sok gyártó mondhatja el egy termékéről.
Blyan pedig igazat szól, ez valóban a szolgáltatók (meg a kormány) hibája. Tudnák ők jobb áron is adni ha akarnák, de hát ugyebár nem akarják.Mr.Grincs: a 4S formája is nagyon bejön, kicsit a Lumia 800-asom juttatja eszembe, legalábbis a fogása hasonlóan kellemes, mind formára, mind súlyra. Csak túlságosan félteném a sok üveg felületet.
Időtálló, jó értéktartó készülékek ezek az iPhoneok az egyszer biztos, és ami még fontosabb, nehezen avulnak el, és még a régebbi modelleket is jó használni.
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem is volt 3GS-em több mint 2 évig, utánna 4S. A kerekített formavilága a 3GS ben nagyon tetszett nekem is. A 4S ben az anyaghasználat, szintén a forma és gyorsaság. Most adtam el sajna 1 hónapja a 4S-t de már bánom nagyon. Most megint be fogok szerezni egyet valószínűleg.
Jó lenne ha a következő iphone valami kerekített lenne és jó minőségű anyagokból lenne összerakva, ami időtálló. Üveg hátlap stb.. Én örülnék neki. -
Blyan
félisten
Elszálltak? Nem sokat drágultak az amerikai árak, csak a hazaiak, főleg a szolgáltatóknál
A 3GS még 40 rugó volt 11K előfizetéssel, a 4 már 70, ma már 160 körül járunk. Ez bizony a szolgáltatók sara.Más:
Ha még nem lenne elég a hátlapokból (ezen már vannak a gomboknak is helyük)
[link] -
M5Norbi
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest