- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
zombinyul #188 üzenetére
Hogy ez mennyire szubjektív... én pont az iOS 7 kinézete miatt akarok venni újra iPhone-t, szemben egyesekkel akik annyira rühellik hogy már váltanának is valamelyik konkurens platformra. Hogy mennyire másak az emberek ízlésileg...
Nekem nagyon tetszik ez a minimalista arculat amit most kapott a rendszer, mondjuk a WP után kicsit majmolás feelingje van (kivétel gradientek, bluros üveghatás - ja várjunk, mégse, az Vista óta van MS rendszerben), de mégis működik, eléggé begyere részemről, ha még nem is tetszik benne minden (ikonok színválasztása, arányok, néhány apróság). Azokat majd a Winterboard megoldja...
(#185) morgyi: Szériahibás termékek mindig is voltak (2007-es MBP magát megsütős GPU-ja, műanyag töredező MacBook burkolat, porosodó iMac kijelző, etc etc), na most a felsoroltak közül csak egy lett kiküszöbölve. Semmi gáz a WiFi-vel, valószínüleg az Airport hibája, kijavítják vagy visszahívásban cserélik majd a bajos gépeket.
Az meg hogy a Jobs rezsim jobb volt, hát, szerintem már nála kezdett elkurvulni az OS X... Cook alatt legalább kiveszik a bőrkötést és társait a rendszerből. Jó, ez a kurvulás kicsit erős, elvégre az ő ízlése alapján készült a rendszer is... de sajnos alatta rakták tele iOS-ból átvett dolgokkal a rendszert is. Mondjuk azokat meg Cook pont nem bántotta...
-
Totheground
addikt
válasz
zombinyul #196 üzenetére
"5 nekem nagy pofáncsapás volt"
Pedig nagyobb elörelépés volt, mint a 4S a 4hez képest.Szerk: nem csak az, bár ez a képarány mobilnál jóbb, mint a régi (tabletben továbbra is 4:3 párti vagyok).
De a súlya, a sokak által utált oldala (nekem nem kopik) illetve az LTE és a jóval erősebb vas nekem bőven elég volt. -
azopi74
addikt
válasz
zombinyul #188 üzenetére
A 3GS tényleg egy jól sikerült, időálló darab volt, én is 3 évig húztam vele, az s III megjelenéséig... akkor még ténykeg nem volt kérdés, mit vegyen az ember, nem sok minden szólt az iphone ellen. Az elsö iphone még komolytalan volt, 3g-ben már orvosolták a gondok többségét, 3GS-t meg tökéletesre csiszolták az akkori viszonyokhoz képest. Sajnos azóta sem sikerült ezt megismételnie az apple-nek, miközben egyre inkább elszálltak az árakkal a konkurrenciához képest.
-
Kasya
nagyúr
válasz
zombinyul #174 üzenetére
Folosleges lenne...aki IPhonet akar kinaban es megteheti, ugyis megveszi. Egy csucskeszuleket nem rontananak el azzal, hogy rosszabb kontossel adjak ki. Igy is eleg jo az eladasuk kinaban.
11 kep ha jol szamoltam. Nem hogy nincs egy tucat, de eleg lett volna 2-3 is errol a temarol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest