Új hozzászólás Aktív témák
-
f_you
tag
Köszi a választ, nem tudtam, hogy a Káosz ilyen formában ingyenes, szerintem mindenképp azzal fogjuk kipróbálni, aztán ha megmarad az érdeklődés beruházok Magus-ra.
Mondjuk ami egyből szemet szúrt és nekem a szívem csücske az a Warhammer 40k, lehet ráerőltetem a többiekre
Mindenesetre köszönöm még egyszer, azt hiszem ezzel elleszünk egy darabig. -
f_you
tag
Sziasztok, mi egy pár haverral szeretnénk kipróbálni a szerepjátékozást, viszont még soha egyikünk se játszott ilyet.
Tudnátok ajánlani egy olyan "világot" (konkrétan egy könyvet) ami nem túl bonyolult egy tök kezdő csapatnak, viszont érdekes és könnyen megszerethető?Mellesleg az is jó lenne, ha viszonylag olcsó lenne, mert lehet, hogy nem fog nekik tetszeni, akkor meg ott porosodhat a polcomon a több ezer forintos könyv.
Stílusban talán valami fantasy lenne a legjobb, bár egy-két ember nagyon ráizgult, hogy van Star Wars, szóval jöhet mindenféle ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest