- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi4
tag
Szerintem nagyon jó a cikk és az Eve online-t már le is töltöttem.
remélem jó lesz.
Én teljesen egyetértek veled én is mindennel játszok még most is. Kevesek által ismert szerintem a Drakensang és kiegészítői amik így már unalmasak kezdenek lenni a tényleges karakter tápolásbol álló és úgy is az lesz amit a tertvezők kitaláltak hiába is beszélsz máshogy másról. De ilyen a mass effect 1 2 mind kettőt játszottam és jó volt de tényleg hiányzott még abból is amit te mondtál. Vagy dungeon siege 1,2 ezek mind jók de nem olyan nagy szabadságot adók amire én is várok már egy ideje.Szóval nekem tetszett a cikk és teljesen egyet értek vele remélem egyszer azért még lesz lehetőségem meg tapasztalni egy olyan játékot is amire én is vágyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest