- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
ha az apple watch-nak semmi értelme csak "vagizás" akkor egy ugyanolyan árban lévő karórának mi az értelme? ha "csak" az időt mutatja? ezen a logika mentén
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
NandorHUN
addikt
válasz madkiller #34 üzenetére
Nekem is van pár ismerősöm akinek Apple okosórája van. Hát nem a funkció vagy kinézet miatt vették meg.
Samsung és Moto órái viszont nekem is tetszenek,de mivel annyi funkció nincs bennük és nem is időtállóak, mint egy rendes óra, ezért nálam ez a piac kimarad.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
madkiller
őstag
válasz NandorHUN #33 üzenetére
Én pl, azért vettem, mert amúgy is hordok órát akkor már miért ne lehetne az okos óra? Egy normál karóra is kerülhet ennyibe sőt... Amúgy S3am van samsung teló miatt. Tetszik bent a könnyen cserélhető szíj (22mmes normál óraszíj) és a valódi óra kinézet. Xiaomi gondolom az ára miatt van elől.
-
NandorHUN
addikt
Egy vicc. De tényleg.
Nekem nincs okosórám, de többet is próbáltam már és Apple Watch ronda is, keveset is tud - gyakorlatilag egyedül villogásra jó , mert még csak nem is esztétikus. Moto, vagy Samsung órák jobban is néznek ki és kényelmesebbek, többet tudnak és nem utolsó sorban olcsóbbak.
Ebből is látszik, hogy okosóra egyenlőre az a szegmens amiből az vásárol főleg ,aki nem tudom mit kezdeni a pénzével vagy villogni akar mások előtt.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zdna
csendes tag
Én nem csodálkozom hogy az Apple Watch a legnépszerűbb. Nem vagyok Apple fan, kb 2 évente váltok android és ios között, mert szerintem mind a kettő jó.
Volt Mi Band 2 m nagyon szerettem, de elhagytam. Utána kb egy fél évig Huawei Watch ot használtam, azután több mint egy évig Gear S3 Frontiert. Most pár hete iPhone vásárlás miatt váltottam Apple Watch ra. A Gear S3 nagyon jó okosóra, de az Apple Watch jobb. Kényelmesebb viselni (gear s3 után néha elfelejtem hogy rajtam van), a kijelző mozdulatra történő ébredése pontosabb, és ez végre valóban vízálló.[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz galaxys80 #30 üzenetére
Neeem, csak úgy "vagizásból" veszik, mert az mindenkinek egyértelmű, hogy azért kell venni Apple Watch-csot (bocs, rosszul írtam: "epől") minimum 100.000 Forintért, hogy ne használja ki, de "vagizzon" vele.. Én komolyan nem értem hogy tudnak emberek így gondolkodni. Mondom mindezt úgy, hogy nekem nincs okosórám, mert nem érzem azt, hogy ki tudnám használni, egy elegáns analóg órát pedig jelenleg többre tartok.
Gave
Amikor szóba kerülnek az okosórák, én is mindig egyből erre gondolok.. De ha így halad a technika lehet, hogy nem is olyan sokára viccen kívül tényleg fogunk ilyen autókkal közlekedni. És most nem arra gondolok, hogy mindenki '82-es Trans Am-met fog vezetni.....
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Megint megtudhattak az itteni fórumomról, hogy ha egy Apple termék sikeres, akkor az csakis azért lehet, mert sok a fanatikus.
Egyébként természetesen egy sz..r. -
gusthy
veterán
Ez a van választék nincs választék kérdés eléggé attól is függ, mire használja az ember. Volt rendes okosórám, de a mostani Fitbit sokkal praktikusabb arra, amire nekem kell (van itthon még egy az asszonynak, ő meg aztán végképp elvan vele). Nyilván tök más, mint egy "igazi" okosóra. Egyébként ilyen szemmel az egész statisztika nehezen is értelmezhető: mi számít bele? A Fitbit sokkal inkább a Polarral, Garminnal versenyez, mint az Apple-val.
És ezen belül is: a fitbit blaze okosóra, a charge 2 meg basic band, pedig szinte csak a design más.
[ Szerkesztve ]
-
MiBandem is van(volt), jelenleg AW-m van. Kollégám Gear S3 órája tényleg jó volt, de eszembe se jutott volna lecserélni az enyémet, hiába tetszett. Tényleg érdekes összehasonlítás, mert arányaiban alapból több droidos telefon fut, mint , mégis utóbbi órái fogynak őrült módon.
A formáról meg annyit, kinek a pap, kinek a papné, Nekem tetszik a szögletes....[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Szálloda iparban dolgozom és ott nem pálya a telefon nyomkorászás - így nekem nagyon jól jön az óra.
Sporthoz meg a Garmin - tökéletes.
Csak úgy vagiból, mint sokan azt az epől órát - tuti nem hordanám.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Mr.Silkó
veterán
Hopsz, nem válasznak szántam.
Nekem egy Mi Band 2 porosodik a fiókban – bár ezt nem tartom okosórának, inkább csak okoskarperecnek – pár hónapig használtam aktívan, amennyibe került, annyit megért, de hamar ráuntam. Nem adnék súlyos tízezreket semmilyen másik okos kiegészítőért, viszont telefonra nem sajnálom a százezreket, mégpedig azért, mert egyszerűen ez utóbbi gyakorlatilag pótolhatatlan számomra, mindent ezen csinálok, nálam teljesen kiváltja a laptopot/pc-t is, míg az okosórák teljesen hidegen hagynak, plusz egy töltendő, zavaró izének tartom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Nekem egy Moto 360 2nd Gen van és imádom. Váltanék ha majd elfárad, de ahogy elnézem nincs mire. A másik órám egy Garnin Fenix 3HR és az viszont mindent visz (persze nem olyan feeling mint a wear os) - főleg a 20 nap készenléttel. ;-) Apple órát és telefont kb soha nem vennék...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
moleculez
veterán
Nekem Gear Fit 2-m van, lassan 2 éves, asszonynak már Apple Watch. GF 2 szépen működik iPhonenal, de ha cserélek, akkor már én is AW-re.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
őstag
válasz Ujfelhasznal #19 üzenetére
Igen, de ez csak az egyik ok. Ha egy ios felhasználó okos órát akar venni, mit vesz? Applewatch-ot, mert az való az ios ökoszisztémába. Tehát ott annyi a választék, hogy vesz vagy nem. Egy androidos okos órát akar venni, akkor van nem tudom mennyi választási lehetősége...olcsóbb, középáras vagy drágább, kerek vagy szögletes, sima vagy gps-es, fém vagy műanyag....és még lehetne sorolni, aztán választ a legalább harmincféle óra közül. Nem mindegy, hogy 200 millióan csak egyfélét választhatnak, vagy egymilliárdan választhanak 30-50 féléből.
-
Matada2.3
veterán
Kb valahol ott az igazság. Az ecosystem beszippant, és nem véletlenül. Látom másokon, hogy tényleg jól jön nekik néha a watch és hasznos tud lenni.
Nekem viszont fura, hogy okos órának mondjátok a Mi Band-et, igaz közel van hozzá, de még mindig inkább karperec, mintsem óra.
Finn the human
-
Szabcsizz
őstag
+1
Szerintem is pont ugyanerről van szó. -
Ujfelhasznal
tag
Az Apple Watch sikereihez szerintem hozzájárul az is, hogy kint az USA-ban nagyon erős az alma, sokan hordják az okosóráikat is, és érkeznek az ,,Életet mentett az Apple Watch" típusú hírek. Sokan meg már csak ezért is azt választják.
Mi tagadás, nekem is tetszik a formája, de nem érzem szükségét annak, hogy nekem is legyen. Akkor meg inkább nem adok ki 100 ezer forintot(vagy többet).
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
nem meglepő. kettőnek megy jól: annak aki a legjobbat gyártja, meg annak, aki adott szinten a legjobb ár/érték arányú cuccot gyártja. ennyi.
-
bali
tag
Nálunk a családban van Apple watch és Gear S2 is és nyugodt szívvel mondom, hogy a gear s2 sokkal átgondoltabb, átláthatóbb, és a lünetta révén könnyebben kezelhető is. Plusz már előfordult olyan, hogy az Apple Watch minden adatot elvesztett, újra kellett indítani és csatlakoztatni az egészet az Iphonnal, ami a Gear S2-vel egyszer sem fordult elő a másfél év alatt. Egyszer nem lassult, vagy fagyott le. Hihetetlenül megbízható. Szerintem itt az eladásokban megint az van, hogy veszik, mert Apple és ha *arral lenne összekenve az Aplle Watch hátulja, azt is vigyorogva vennék az emberek és állnának sorba érte.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
Fabianus
tag
Roppant egyszerű. Bár ez csak szerény vélemény, és nem alapszik mért vagy kutatott információkon. Ha megnézed, az a két márka van elöl, amelyiknek itt az MA-n is elég
fanatikus, elvakulterős rajongótábora van. Ehhez hozzáteszed azt, hogy az okosórák eladása még nagyon nagyon messze van az okostelefonokétól. Ebből lejön, hogy per pillanat még nagyon kicsi a valós igény az okosórákra, aminek nagy részét a kapcsolódó márkák poweruser-ei adják. -
törölt tag
Egyelőre még kicsit sovány a funkció készlet.
Tartozéknak egy ilyen szerintem megdobná a keresletet:
-
dilajoska1
őstag
A legnagyobb órákkal foglalkozó oldalakon is csak az Apple-ről lehet olvasni meg Breitling - Tag Heuer-ről de ők hagyományos órákat gyártanak és ezért foglalkoznak az okosóráikkal.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
galaxys80
veterán
-
judas13
addikt
válasz Jeanne d'Arc #8 üzenetére
"Én hiába vennem meg, marad a Gear S2 mert az már nő kezén egy nagy bumszli."
Ezt miért gondoltad? Mivel egyáltalán nem az.
Ja de!!😀😉[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
addikt
-
Dr. X
aktív tag
Szerintem is a Gear S3 kifejezetten jó okosóra, nem értem mitől ennyire népszerűtlen. Semmivel nem tűnik jobbnak az Apple Watch (bár nem próbáltam) és mégis brutálisan többet adnak el belőle. Érdekes lenne erről egy elemzés, hogy miért van. Az iPhone volt az első komoly okostelefon, ami miatt az iPhone "az okostelefon", de okosóránál a Samsung évekkel beelőzte őket. Akkor miért nem a Gear "az okosóra"? Főleg, hogy kerek is.
-
judas13
addikt
Egy Mi Bandal magam is hozzájárultam a statisztikához. Megérte a zsét.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
veterán
-
GerykO
aktív tag
Szívesen vennék egy nagy összehasonlítótesztet, akár táblázat formájában, az okos/kevésbé okos csuklóra rögzíthető ketyerék közt.
Illetve ami még szerintem pár embert érdekelne,egy lista a wp/wm kompatibilis kütyükről.Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...
-
total90
veterán
Xiaomi eléggé nyomul itt is.
Meglep, hogy a Samsung az "others" részbe került csak bele, tehát annyira kevés a részesedés.
Pedig... céges telefon és óra az alma, privát Samsung. Ha csak magát az órákat hasonlítom össze, akkor a Gear S3 flottabb és okosabb.Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garmin Epix Pro Gen 2 47mm Sapphire Titanium, 3 év gar.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ