- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Rózsaszín, korall kék... Huh. Lesz piaca...
-
-
GaborGh
őstag
válasz Luck Dragon #24 üzenetére
Én 1 matt feketét kérek, matt kijelzővel :-)
-
Nem is tudom melyik, talán S6-nak volt az a szép zöld színe, azt kérem vissza.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz mackoapo11 #17 üzenetére
Amikor ránéztem tavaly a porszívókra, éppen a Samsung volt az a márka, amelyiket nem dicsérték.
Az S7 meg jöhet több színben, karácsonyra talán dob valamennyit az eladásokon. Én viszont matt hátlapú készüléket szeretnék inkább, vagy üvegből, vagy kerámiából (fémmel nem megy a Qi töltés). Remélem, az S8 már ilyen lesz, bár nagy összegben nem fogadnék rá. Kicsiben sem.
-
Sebhelyes
senior tag
válasz mackoapo11 #17 üzenetére
A mosógépeikkel azért nem árt vigyázni...
-
Kékes525
félisten
Nem értem azokat, akik a színre hajtanak. Nekem az egyszerű, egynemű fekete bőven megteszi.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
akosar
tag
Van egy-két nyakatekert mondat a cikkben, de ha mást nem is, legalább kérlek ezt a részt javítsátok. "A dél-koreai jelentés szerint decemberben elején..."
-
Ádám16
addikt
Rozsaszin s7e-t mintha lattam volna anno a telekom kinalataban.
Ződ mér nincs?! S6E óta az a favorit. -
Fejvadi
nagyúr
Nem kellene, hogy fényesebb is legyen, elég lenne, ha csak sötétebb.
-
Sebhelyes
senior tag
Egy füstszínű verzió is jöhetne...
-
törölt tag
A cím többesszámát a szövegben hol kell keresni?
-
.Szaki.
addikt
-
joey04
titán
-
RaveForce
veterán
annak ellenére, hogy már egy retkes chrome is képes arra, hogy aláhúzza az elütéseket... (An)Dante hooool vagy?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
.Szaki.
addikt
Igen, és sok esetben olyan helyeken, ahol kiszúrja az ember szemét a hiba, de sajnos ez nem csak a MA-ra igaz, nem lehet elolvasni egy tetves hírt sehol sem anélkül, hogy ne lenne benne valami hiba. Nem értem régen mégis hogy lehetett az, hogy nagyon nagyon ritkán fordult elő ilyen, mára már meg kb megszokott. De tényleg mindenhol.
-
mackoman
tag
Soha többé Samsung termék....
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
csak egyszer kéne átolvasni a cikkeket publikálás előtt és nem hemzsegnének az elírásoktól.. ez ma már a sokadik...
valami mattabb kiadás is jöhetne, fényes már van elég
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
.Szaki.
addikt
Ez a korall kék szín a Note 7-nél is borzasztóan tetszett, férfiként komolyan még be is mernék vállalni egy ilyen színű telefont, valamiért nagyon ízléses szerintem. Kár, hogy többet nem mernék már Samsungot venni negatív tapasztalat miatt, de szívesen megnéznék élőben egy ilyet.
A Jet Black koppintásnak viszont nem tudom mi értelme, nekem az i7 esetében sem tetszik mondjuk a Jet Black, annak egyértelműen a matt fekete áll jól az én szememnek, de kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- XIAOMI 13T 5G 8GB+256GB
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás